N Central domination

Tuck: Najave za decembar

Mlad mesecMlad mesec (New moon)

Start: 3. decembar

Režija: Kris Veic
Uloge: Kristen Stjuart, Robert Patinson, Tejlor Lautner, Dakota Fening

Žanr: Drama, fantazija, horor
Web: http://NewMoonthemovie.com

 

U drugom delu sage „Sumrak: Mlad mesec“ nastavlja se priča o modernoj romansi između vampira i smrtnice:  Bela Svon (Kristen Stjuart) je ožalošćena iznenadnim odlaskom svoje ljubavi, vampira Edvarda Kulena (Robert Patinson). Ipak, počinje da se oseća bolje, jer sklapa prijateljstvo sa neodoljivim Džejkobom Blekom (Tejlor Lotner). Iznenada će biti uvučena u svet vukodlaka, drevnih neprijatelja vampira i odjednom će se njena lojalnost naći pred iskušenjem. Nastavak sage koja predstavlja adaptaciju romana Stefani Mejer – „Mlad mesec“ donosi jos strasti, akcije i napetosti koje su „Sumrak“ učinili globalnim kulturnim fenomenom.

Ledeni ambisLedeni ambis (Nordwand)
Start: 10. decembar

Režija: Filip Stoelc
Uloge: Beno Fuerman, Dzoana Vokalek, Florian Lukas, Simon Svarc
Žanr: Avantura, drama

Web: http://www.nordwand-film.de/

 

Biti prvi koji će se popeti na slavnu, ozloglašenu, severnu stranu planine Ajger – to je san mnogih alpinista iz cele Evrope tokom leta 1936. godine. To je, takođe, jedina stvar o kojoj razmišljaju dvojica nemačkih alpinista: Toni Kurc i Endi Hinterstoiser. Ubeđeni su da mogu to da ostvare uprkos činjenici da su se mnogobrojni pokučaji osvajanja ‘Ubistvenog zida’ završavali fatalno. Ali, one koji do vrha stignu prvi, čeka ne samo društveni prestiž već i Olimpijsko zlato… Tokom priprema u podnožju planine Ajger oni neočekivano susreću Luiz, bivšu Tonijevu ljubav. Avantura i trka protiv vremena i sila prirode započinje… 

Pročitajte i:  Iznenađenje — Ubisoft igra Avatar je odložena na 2023. ili 2024.

AvatarAvatar

Start: 17. decembar

Režija: Džejms Kameron

Uloge: Sem Vortington, Zoi Saldana, Sigurni Viver, Mišel Rodrigez, Đovani Ribizi, Džoel Dejvid Mur

Žanr: Akcija, SF
Web: http://www.avatarmovie.com/

 

Radnja filma „Avatar“ smeštena je u 22. vek na malu planetu Pandora koja je naseljena rasom Navi, ogromnim plavim humanoidima, miroljubivim dok ih neko ne napadne. Ljudi ne mogu da dišu na planeti Pandora pa su genetskim inženjeringom stvorili hibrid poznat kao Avatar, ljudski duh u telu vanzemaljca. Džejk Suli (Sem Vortington), invalid i ratni veteran, dobrovoljno se prijavio da živi na planeti Pandori kao Avatar. Zaljubljuje se u princezu Navi plemena i postaje deo sukoba između nijhovog i našeg sveta.

Rad na ovom filmu Kameron je započeo pre 14 godina kada mogućnosti za realizaciju njegove ideje jos nisu ni postojale. Sada, na kraju produkcije koja je trajala četiri godine, ‘’Avatar” pruža neverovatno i do sada nedoživljeno bioskopsko iskustvo u kome će se revolucionarna tehnologija, stvorena da bi se napravio ovaj film, utopiti u emocije likova i odvesti vas duboko u priču.

Pročitajte i:  Iznenađenje — Ubisoft igra Avatar je odložena na 2023. ili 2024.

 

Izvor: Tuck Vision

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , , ,