Tuck: Najave za oktobar

WhiteoutPolarna noć (Whiteout)
Start: 15. oktobar
Režija: Dominik Sena
Uloge: Kejt Bekinsejl, Gebriel Mat, Kolumbus Sort, Aleks O’Lolin, Šon Dojl, Tom Skerit
Žanr: Triler
www.whiteoutmovie.com

Službenica američke Savezne policije Keri Stetko (Kate Bekinsejl) je dobila zadatak da istraži ubistvo na Antartiku. Tamo joj se ukrštaju putevi sa istraživačem Ujedinjenih nacija koji radi na istom slučaju. U trci za osumnjičenima oni pronalaze jos mrtvih. Ubica je ranije napao Keri želeci da je ostavi da umre u oluji, međutim ona je uspela da se spase. Preostalo im je samo tri dana, pre nego što počne polarna zima i Antarktik ne utone u tamu.

 

Padace cuftePadaće ćufte (Cloudy with a Chance of Metballs)
Start: 22.oktobar
Režija: Fil Lord, Kristofer Miler
Uloge: Bil Heder, Ana Faris, Džejms Kan, Endi Semberg, Brus Kempbel, Mr. T, Bobi Džej Thompson, Bendžamin Bret, Nil Patrik Haris, Al Roker, Loren Grejm, Vil Forte
Žanr: Animirani film, komedija
www.CloudywithaChanceofMeatballs.com

Flint Lokvud želi da postane veliki pronalazač. On je već patentirao dosta čudnih izuma, ali su svi njegovi pronalasci, od letećeg automobila do mašine za čitanje misli majmuna, bili neverovatni promašaji. Iako su samo izazivali nevolje u njegovom malom gradu, Flint je bio odlučan da stvori nešto što će usrećiti ljude. Kada njegov najnoviji pronalazak, kreiran da pretvori vodu u hranu, slučajno uništi gradski trg i odleti u nebo, on je ubeđen da je njegova karijera završena. Sve dok se ne desi nešto neverovatno  – s neba počinje da pada hrana! Njegova mašina zapravo radi! Flint postaje prijatelj sa voditeljkom vremenske prognoze Sem Sparks, koja dolazi u grad da isprati „najveći vremenski fenomen u istoriji“. Ali, usled pohlepe ljudi koji počinju da traže sve vise hrane, mašina počinje da funkcioniše čudno, praveći tornado od špageta i džinovske ćufte. Svi su u nevolji, a Flint i Sem imaju zadatak da daju sve od sebe kako bi zaustavili opasnost koja preti gradu.

  

Michael Jackson's This is itMichael Jackson’s This Is it
Start: 29. oktobar
Režija: Keni Ortega
Žanr: Dokumentarni
www.michaeljackson.com

Film o nedavno preminulom pevaču i umetniku Majklu Džeksonu je napravljen na osnovu snimaka i fotografija poslednjih priprema za „This is it”, seriju od pedeset koncerata koje je Majkl Džekson planirao da održi u O2 Areni u Londonu 2009. godine. Većina fotografija iz filma snimana je u junu 2009. godine u Staples centru u Los Anđelesu i u The Forum centru u Inglvudu. Džeksonovi fanovi i ljubitelji muzike doživeće izuzetan osećaj i mogućnost da iza scene pogledaju umetnika, njegov tim, probe za nastupe i spektakularnu binu jednog od najvećih zabavljača koji su ikada krasili scenu. Film “This is it”  će kod nas biti premijerno prikazan u okviru festivala L’Oreal Paris Cinemania.

Izvor: Tuck Vision

Facebook komentari:

Tagovi: , , , , ,