Top50 Glas publike

TV programi iz Srbije samo na jedan klik

svenaklik Telekom Srbija pokrenuo je jedinstveni portal svenaklik.com, kako bi korisnicima, pre svega u inostranstvu, omogućio lako, jednostavno i legalno praćenje vesti, omiljenih emisija i programa iz Srbije, u svakom trenutku, u bilo kom delu sveta.

Na samom portalu, preuzimanjem posebnog plejera, ljubitelji domaćeg televizijskog  programa u zemlji i inostranstvu, putem WEB TV-a mogu da uživaju u omiljenim televizijskim sadržajima. Na portalu je za sada dostupno 15 domaćih kanala koji obuhvataju zabavu, info servise, muziku, filmove, sport, kao i vesti iz Srbije, lokalnog i regionalnog karaktera.

U okviru Osnovnog paketa dostupni su: RTS SAT, Studio B, Feelmax, TV S, B92 Info, Srbija na dlanu 1, Kanal D, DM SAT, Arena sport, Kopernikus, JEKA, Happy, SOS, Feelmax YU i MTS Classic.

Pored domaćih kanala, korisnici portala „Sve na klik“ mogu da naruče film, kao i da putem posebne usluge web SMS pošalju do 10 besplatnih poruka dnevno unutar mt:s mreže.

Tokom promotivnog perioda, do 15. januara 2012. godine, preuzimanje plejera se naplaćuje 1 USD. Mesečna pretplata za ovu uslugu je 9,99 USD, a godišnja pretplata iznosi 99 USD. Sve usluge u okviru portala „Sve na klik“ plaćaju se preko interneta.

Pročitajte i:  Kada Piksi da znak za igru

WEB TV pruža sliku visoke rezolucije, tako da se TV lako može povezati sa računarom. Za razliku od postojećih načina distribucije ovakvog sadržaja, novi portal Telekoma Srbija ne zahteva antenu, set top box ili neki drugi uređaj.

Korisnici kupljeni sadržaj mogu da gledaju sa bilo kog računara koji ima vezu sa internetom, ali u jednom trenutku samo sa jednog računara.

Izvor: Telekom Srbija

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , ,