Plazma

Twitter će brisati naloge ljudi koji se otvoreno nadaju Trampovoj smrti

Po objavljivanju vesti da predsednik Sjedinjenih Američkih Država boluje od Korona virusa, društvena mreža Twitter se usijala od komentara. Dok mu jedni žele brz oporavak, drugi gaje nadu da će umreti od ove bolesti. Kao što možete da pretpostavite, sve ove pretnje i negativni komentari su striktno protiv pravila Twittera, i kompanija kaže da će ih dosledno pratiti i obrisati sve naloge koji otvorene nekome žele smrt.

twitter ponovo briše naloge

Suspenzija za sve koji žele drugima smrt

Sve ovo u prevodu znači da ne možete da tvitujete da se nadate da će Donald Tramp umreti od COVID-19 virusa. Konkretno, Twitter će pristupiti proceduri suspendovanja naloga, mada još uvek nije jasno koliko često će se to zaista i raditi. Za sada se pristupa brisanju i uklanjanju uvredljivog sadržaja iz komentara na Trampovim tvitovima, stranici i sadržajima koji ga taguju.

Iako je tokom cele epidemije Korona virusa Donald Tramp govorio o beznačajnosti virusa, i nije poštovao mere koje su važile i važe za sve građane Sjedinjenih Američkih Država, sada se situacija okrenula na njegovu štetu, i zbog ozbiljnosti situacije, trenutno je na lečenju u vojnom medicinskom centru Walter Reed.

Pročitajte i:  Akcije Twitter- a porasle su za više od 29% nakon što je Elon Musk preuzeo 9% udela u kompaniji

Izvor: The Verge

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: