BIZIT 2022

Twitter donosi svoju Stories verziju, Fleets

Iako je opcija još u fazi testiranja, dostupna je korisnicima u Brazilu i Italiji. Sada će korisnici Twitter-ovu verziju “Storija” moći da koriste i u Indiji, a uskoro se očekuje širenje i na druge zemlje.

PCPress.rs Image

Međutim, Fleets nisu privatni “storiji”, već Twitter-ov način da omogući korisnicima da podele stvari koje su manje dostupne svetu. Svako može da poseti svačiji Twitter javni profil i pogledaju Fleets tih korisnika klikom na njih. Kao i kod drugih platformi, storiji se nalaze u gornjem delu ekrana. Fleets ipak neće cirkulistati Twitter-om, pojavljivati se u pretragama ili Momentima, a takođe ih je nemoguće embed-ovati u sajt treće strane. 

Testiramo način koji će omogućiti korisnicima da razmišljaju naglas bez Lajkova, Retweet-ova ili odgovora i to će se zvati Fleets, a nestajaće posle 24h, stoji u saopštenju kompanije.

https://twitter.com/kayvz/status/1263482526854606854?s=20

Indija, koja je drugo po redu najveće internet tržište, za mnoge američke kompanije je predmet interesovanja. U Indiji u aprilu je bilo 55 miliona aktivnih korisnika Twitter-a.

Izvor: techcrunch

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Počinju problemi za Twitter širom sveta
SBB

Tagovi: , ,