Twitter Explore tab će početi sa skrivanjem blokiranih profila

Twitter navodi da čini sve kako više ne biste videli naloge koje ste isključili ili blokirali, kao i sve ugašene ključne reči. Platforma radi na ažuriranjima koje sakrivaju te ključne reči i naloge u više oblasti.

Twitter Explore tab će početi sa skrivanjem blokiranih profila

Twitter pruža korisnicima veću kontrolu nad njihovim sadržajem

Na webu i u iOS i Android aplikacijama više ne biste trebali da vidite događaje sa isključenih i blokiranih naloga. Blokirani sadržaji ne bi trebalo da se pojavljuju ni u mejlovima sa platforme ili obaveštenjima zasnovanim na događajima. Ovakva promena bi korisnicima trebala da pruži veću kontrolu nad onim što vide na platformi. Takođe može pomoći ljudima da izbegnu spojlere ako mutiraju naziv emisije ili igre.

Stiče se utisak da Twitter traži više načina da izbriše tvitove sa prigušenih i blokiranih naloga i ključnih reči. Twitter je testirao ili uveo druge funkcije kako bi sprečio uznemiravanje poslednjih meseci. Eksperimentisao je sa Bezbednosnim režimom koji automatski i privremeno blokira naloge koji imaju neprimeren sadržaj. U oktobru je dodao način za uklanjanje neželjenog pratioca bez prethodnog blokiranja.

Pročitajte i:  Musk: Twitter ima rekordan broj novih korisnika

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: