BIZIT 2022

Twitter konkurs #MojAndroid2

Pozitivne reakcije na prošlogodišnje specijalno izdanje PC Pressa, časopis Moj Android, shvatili smo kao zadatak i prihvatili ga se ozbiljno. Rezultat je Moj Android 2, koji je početkom jula stigao na kioske.

Jasno ste nam i ove godine pokazali da vam se dopada novo izdanje, a neke od naših čitalaca rešili smo da nagradimo.

Sony_ DSC-TF1_LifestyleU četvrtak, 1. avgusta, počinje nagradni konkurs koji organizujemo na Twitteru, a propozicije su sledeće:

1. Zapratite nas na Twitteru – https://twitter.com/PCPressRS
2. Uslikajte časopis Moj Android 2  (da li ćete se slikati sa njim, kupujući, listajući ovo izdanje… izbor je na vama)
3. Tweetujte fotografiju uz hashtag #MojAndroid2

Konkurs traje tri nedelje, a svake nedelje dodelićemo po jednu nagradu fotografiji koja je retweetovana najviše puta. Sve fotografije biće objavljene i na našoj Facebook strani.

Nagrade je obezbedila kompanija Sony, a poklanjamo vam fotoaparate Sony DSC-W730, Sony DSC-WX60 i Sony DSC-TF1.

Digitalni kompaktni fotoaparat W730
Novi Sony W730 je idealan fotoaparat za pravljenje oštrih HD video zapisa, bez mnogo truda. Uz 8x optički zum i 16,1 megapiksela, lako ćete zabeležiti svaki trenutak – dovoljno je samo da uperite i snimate. LCD ekran dijagonale 6,7 cm (2,7″) pruža kristalno jasnu i svetlu sliku, omogućujući vam jednostavan pregled fotografija i video zapisa.

Pročitajte i:  Twitter tuži Elona Muska zbog pokušaja odustajanja od akvizicije

Digitalni kompaktni fotoaparat WX60
Uz novi Sony WX60, do ozbiljnog kvaliteta slike dolazi se na jednostavniji način. Uz 16,2 megapiksela i 8x optički zum, zabeležite najzanimljivije trenutke uz visok nivo detalja, dok Exmor R™ CMOS senzor omogućava izvanredan kvalitet fotografije čak i pri slabom osvetljenju. WX60 idealan je za pravljenje širokouganonih snimaka i akcionih scena u obliku oštrih HD video zapisa bez podrhtavanja, kako bi pružio uzbudljiviji užitak.

Digitalni kompaktni fotoaparat TF1
Sony TF1 digitalni kompaktni fotoaparat je napravljen za akciju, gde god se nalazili. Otporan na vodu, prašinu, smrzavanje i udarce, ovaj mališa biće vaš savršen partner na putovanjima. Uz 4x optički zum i rezoluciju od 16,1 megapiksela, pomeranjem fotoaparata dobijaju se kompletni, široki i visokokvalitetni panoramski snimci, koji se mogu pogledati na LCD ekranu dijagonale 6,7 cm (2,7″).

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,

2 thoughts on “Twitter konkurs #MojAndroid2

Comments are closed.