PC Press Studio

Twitter: Otpušteni oni koji su prozvali Muska

Na Twitteru već neko vreme vlada haos, a sve više otpuštenih radnika deli svakojake neverovatne informacije. Posle onih koji su otkaz dobili preko mima, te slavnih ličnosti koje su napustile platformu zbog Muskovog ponašanja, na red su došli radnici koji su otpušteni zbog toga što su novog vlasnika pozvali na odgovornost.

PCPress.rs Image

Neki kažu da u kompaniji više niko nikome ne veruje, pa sve liči na nekakvu satiru koja izvrće ponašanje onih koji žive i rade u kapitalizmu. Bar tri radnika koja su preživela masovno otpuštanje su dobila otkaz nakon što su na Twitteru prozvali Elona Muska. Jedan od njih je i Eric Frohnhoefer, koji je reagovao na tvit u kojem se Musk izvinio što je mreža sporija u nekim zemljama. Tom prilikom je napisao da novi vlasnik nije u pravu, a kada ga je ovaj upitao šta su tačne informacije, Frohnhoefer je odgovorio da je Twitter za Android sporiji zbog velikog broja beskorisnih funkcija, te da je to posledica niza pogrešnih odluka.

Pročitajte i:  Bivši rukovodioci Twitter-a tuže kompaniju

PCPress.rs Image

Umesto da bude nagrađen, Frohnhoefer je ubrzo dobio otkaz. Musk je svoje pratioce na ovoj platformi obavestio da je radnik otpušten nakon što je Frohnhoefer na komentar da bi možda trebalo da s Muskom komunicira privatno, odgovorio da bi to rado činio da ovaj pitanja postavlja privatno – preko Slacka ili mejla (tvitovi su kasnije obrisani). Nova strategija sve više liči na iživljavanje.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,