TrendMicro

Twitter počinje testiranje šoping opcija tokom prenosa uživo

Nakon svog prvog ozbiljnog prodora na e-trgovinu prošlog leta, Twitter je počeo da testira opciju kupovine uživo. Nova funkcija omogućava korisnicima da gledaju emitovanje i kupuju u isto vreme.

Twitter počinje testiranje šoping opcija tokom prenosa uživo

Twitter dodaje mnoštvo opcija za e-trgovinu

Prvi prenos kupovine uživo biće predstavljen 28. novembra kada će Walmart biti domaćin Cyber Week striminga sa Jason Derulom. Pevač će provesti oko 30 minuta pričajući o raznim proizvodima, uključujući elektroniku i kućni dekor. Twitter je takođe počeo da testira “Shopping Manager” za koji kaže da će doprineti trgovačkom iskustvu. Pored toga, kompanija proširuje dostupnost “Shop Module”.

Alat je prvi put najavljen u julu i omogućava brendovima da dodaju širok spektar opcija na svoj profil koji ističe izbor proizvoda. Tokom narednih nedelja, kompanija će ovu funkciju predstaviti većem broju trgovaca u SAD-u. U poređenju sa drugim platformama društvenih mreža, Twitter je sporo prihvatio funkciju e-trgovine. Činjenica da kompanija sada dodaje mnoštvo opcija za kupovinu sugeriše da vidi e-trgovinu kao deo svoje budućnosti.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Elon Musk zabranio rad od kuće u kompaniji Twitter
SBB

Tagovi: