BIZIT 2022

Twitter testira Bookmark opciju za Android verziju

Prošle godine Twitter je objavio da planira da uvede opciju Bookmarks u kojoj bi korisnici mogli privatno da čuvaju tvitove. Funkcija je ubrzo nakon toga otišla na privatna testiranja, međutim sada je izveštaj 9to5Google-a otkrio da je ova opcija primećena u najnovijoj beta verziji za Android Twitter aplikaciju.

PCPress.rs Image

Korisnici će na ovaj način zapravo da čuvaju privatnu kopiju tvita, koju će moći da pročitaju kasnije kada imaju slobodnog vremena. Ovo je bolje od trenutnih metoda čuvanja, gde korisnici moraju ili da retvituju ili da lajkuju, kako bi sačuvali željeni tvit. Međutim, kako 9to5Google ističe, to ne predstavlja idealnu situaciju jer ponekad korisnici ne žele da drugi znaju koje tvitove su sačuvali, a lajkovanje i retvitovanje je prilično javan način objavljivanja.

PCPress.rs Image

Koliko dugo će ovakvo sačuvani tvitovi moći da se čuvaju još uvek nije poznato. Na primer, ako bi se izvorni tvit izbrisao, da li bi korisnik i dalje čuvao kopiju? Pretpostavljamo da to neće biti slučaj, ali pošto je opcija u beta verziji, još uvek postoje aspekti koji nisu otkriveni. Činjenica da je sada prisutna u Android beta verziji, izgleda da nagoveštava da će uskoro biti dostupna javnosti, što znači da ćemo se svakako uskoro uveriti i sami.

Pročitajte i:  iOS 16 i Android 13 govore mnogo o budućnosti pametnih telefona

Izvor: Ubergizmo

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , , , , ,