Twitter testira novu opciju

Iz Twittera su najavili da su počeli sa testiranjem novog tipa postova, nazvanog “Fleets“. Ovaj tip postova specifičan je jer je praktično nestajući post.

twitter uvodi novu opciju

Tvitovi koji nestaju posle 24 časa

Očigledno je da nakon želje za novim izvršnim direktorom, Twitter želi da pravi iskorak i ponudi nešto novo svojim korisnicima. Trenutno se testira opcija nazvana “Fleets”. Za sada je dostupna samo u Brazilu. Ova vrsta tvitova nestaje nakon 24 časa od trenutka objave. Ovakvu opciju prvo je uveo Snapchat u 2013. godini, a pratili su ih i ostali, Facebook, YouTube, LinkedIn i Instagram. Fleets se neće pojavljivati na Twitteru, već će korisnici moći da ih vide klikom na avatar korisnika.

Podsećanja radi, akcionari u Twitteru su pre par dana objavili da smatraju da CEO Twittera treba da odluči da li će raditi za Twitter ili za Square, i ako to ne odluči, da treba da napusti Twitter. U Twitteru su izveštaji pokazali da su počeli da prihoduju profitabilno tek nakon 2018. godine. Ostaje da se vidi da li će ova mreža povratiti svoj stari sjaj, i šta je sve potrebno da bi se do toga došlo.

Pročitajte i:  Twitter: Reakcije kao na Facebooku

Izvor: CNN

Facebook komentari:

Tagovi: