Twitter testira opciju koja će omogućavati praćenje određenih tema

Twitter je objavio da planira da korisnicima omogući da prate određene teme isto kao što prate druge korisnike, te da postove koji su u vezi sa onim što ih zanima vide na svojoj početnoj stranici. Kada opcija postane funkcionalna zainteresovani će moći da prate sportske timove, poznate ličnosti, televizijske emisije, a tako što će im biti ponuđeni tvitovi o temama koje su izabrali.

PCPress.rs Image

Nova opcija predstavlja najnoviji potez kompanije koji bi korisnicima trebalo da omogući da lakše dođu do kvalitetnijih sadržaja, čak u slučajevima kada nisu sigurni koje bi naloge trebalo da prate. Funkcija bi najviše mogla da koristi onima koji se tek pridružuju platformi, a koji se još uvek ne snalaze dobro u potrazi za željenim temama. Biranje tema koje se prate ipak neće pokrivati apsolutno sve oblasti, a kako napadači ne bi mogli da, na primer, zloupotrebe to što su svi tvitovi o nekoj osetljivoj temi sakupljeni na jednom mestu.

PCPress.rs Image

U kompaniji veruju da će Twitter na ovaj način postati još moćnija platforma koja će korisnicima moći da preciznije nudi ono što im je važno, a radi se i na opciji za pretraživanje privatnih poruka, opciji za aranžiranje fotografija nakon što se objave u postu, te podršci za Apple Live Photos.

Pročitajte i:  HONOR ofanziva: Pretekli Xioami i Apple

Izvor: The Verge

Facebook komentari:

Tagovi: , ,