Top50 Glas publike

Twitter unosi male izmene u direktne poruke

Twitter je u četvrtak rekao da uvodi nekoliko novih ažuriranja svojih direktnih poruka, koje će nekim korisnicima biti predstavljene u narednih nekoliko nedelja.

PCPress.rs Image

Nema više slučajnih grupnih poruka kada pokušavate da delite više od jednog DM-a

Promene uključuju mogućnost slanja direktne poruke većem broju ljudi u odvojenim razgovorima. Sada možete da delite tvit u do 20 zasebnih DM poruka. Ova funkcija prvo dolazi na iOS i web verzije Twittera, a uskoro i na Android. Za korisnike iOS -a, Twitter podešava DM vremenske oznake – sada umesto da svaku poruku u DM razgovoru obeleže datumom i vremenom, poruke će biti grupisane po danima. Korisnici iOS-a uskoro će moći da pristupe dugmadima „add reaction“ ne samo dvostrukim dodirom, već i dugim pritiskom na poruku.

Korisnici Android-a će čekati da dobiju poslednje dve funkcije, iako ćete zajedno sa korisnicima iOS-a dobiti mogućnost brzog listanja kroz DM razgovor i vraćanja na najnoviju poruku pritiskom na dugme sa strelicom nadole. Twitter je dodao mnogo novih funkcija u poslednjih nekoliko meseci, uključujući novi postupak prijavljivanja dezinformacija o COVID-u, ažuriranje svog API-ja i promenu fonta. Pored novih DM funkcija, Twitter je u četvrtak takođe objavio da testira funkciju koja bi korisnicima olakšala pretplatu na Revue newsletter korisnika Twittera direktno sa Twitter profila. To se za početak pokreće korisnicima na webu i Androidu.

Pročitajte i:  Elton Džon napustio Twitter

Izvor: Theverge

 

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: