ASUS ROG Flow

U junu stižu EMUI 9 ažuriranja za brojne starije Huawei telefone u Srbiji

Prema podacima prikupljenim 3. juna 2019. godine, preko 80 miliona korisnika je ažuriralo softver sa verzije EMUI 8.X na verziju EMUI 9 na globalnom nivou, i taj broj nastavlja da raste. Procenjuje se da će broj korisnika koji će ažurirati softver na najnoviju verziju premašiti 100 miliona do kraja juna. Tome će doprineti, delom, i činjenica da se na listi onih koji će dobiti ova ažuriranja u junu nalazi i Srbija.

EMUI 9 verzija softvera dostupna je za Mate 10 seriju, koja je na tržištu od 2017. godine, kao i za P20, Mate RS. Serije Mate 9, P10 i P20 lite, lansirane 2016, 2017. i 2018. godine su u procesu kontinuirane nadogradnje. EMUI 9 karakterišu prilagođen korisnički interfejs sa navigacijom preko celog ekrana, te GPU Turbo 2.0, što sveukupno znatno utiče na korisničko iskustvo.

Ukoliko posedujete neki od modela telefona koji se nalaze u listi i niste ažurirali softver na verziju EMUI 9, instrukcije se nalaze u vašem telefonu (Podešavanja > Ažuriranje softvera). Alternativno, možete da se prijavite za EMUI 9 ažuriranje softvera putem aplikacija HiCare, pri čemu treba imati na umu da je ažuriranje softvera putem HiCare aplikacije dostupno samo u određenim državama i regionima. Zaposleni u Huawei prodavnici i servisnim centrima takođe mogu pomoći oko ažuriranja softvera.

Pročitajte i:  Chrome za Android - moguć preview stranice pre otvaranja linka

Vremenski rokovi za notifikacije o ažuriranju EMUI 9 softvera zavise od države. Da biste saznali koju EMUI verziju trenutno posedujete, proverite podešavanja u svom telefonu (Podešavanja > Sistem > O telefonu).

Facebook komentari:
BIZIT Seminar

Tagovi: , , , ,