BIZIT 2022

U junu stižu EMUI 9 ažuriranja za brojne starije Huawei telefone u Srbiji

Prema podacima prikupljenim 3. juna 2019. godine, preko 80 miliona korisnika je ažuriralo softver sa verzije EMUI 8.X na verziju EMUI 9 na globalnom nivou, i taj broj nastavlja da raste. Procenjuje se da će broj korisnika koji će ažurirati softver na najnoviju verziju premašiti 100 miliona do kraja juna. Tome će doprineti, delom, i činjenica da se na listi onih koji će dobiti ova ažuriranja u junu nalazi i Srbija.

PCPress.rs Image

EMUI 9 verzija softvera dostupna je za Mate 10 seriju, koja je na tržištu od 2017. godine, kao i za P20, Mate RS. Serije Mate 9, P10 i P20 lite, lansirane 2016, 2017. i 2018. godine su u procesu kontinuirane nadogradnje. EMUI 9 karakterišu prilagođen korisnički interfejs sa navigacijom preko celog ekrana, te GPU Turbo 2.0, što sveukupno znatno utiče na korisničko iskustvo.

PCPress.rs Image

Ukoliko posedujete neki od modela telefona koji se nalaze u listi i niste ažurirali softver na verziju EMUI 9, instrukcije se nalaze u vašem telefonu (Podešavanja > Ažuriranje softvera). Alternativno, možete da se prijavite za EMUI 9 ažuriranje softvera putem aplikacija HiCare, pri čemu treba imati na umu da je ažuriranje softvera putem HiCare aplikacije dostupno samo u određenim državama i regionima. Zaposleni u Huawei prodavnici i servisnim centrima takođe mogu pomoći oko ažuriranja softvera.

Pročitajte i:  iPhone prestigao Android na tržištu pametnih telefona u SAD

Vremenski rokovi za notifikacije o ažuriranju EMUI 9 softvera zavise od države. Da biste saznali koju EMUI verziju trenutno posedujete, proverite podešavanja u svom telefonu (Podešavanja > Sistem > O telefonu).

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , ,