TrendMicro

U susret BIZIT konferenciji – kompanija Vertiv!

Poslednje dve godine edge računarstvo ubrzalo je rast na distribuiranom edge-u zbog porasta rada na daljinu i promenljive potražnje za različitim aplikacijama.

PCPress.rs Image

Edge računarstvo je kretanje u nekonvencionalne prostore za kritičnu digitalnu infrastrukturu. Bilo da se nalazite u proizvodnom prostoru (industrijsko edge računarstvo), na spoljnoj lokaciji ili u maloprodajnom skladištu – rek postaje data centar. Fleksibilnost i standardizacija data centara postali su ključni.

Kada govorimo o edge računarstvu, skloni smo da se fokusiramo na IT stack i kritičnu infrastrukturu koja ga podržava. Akcenat je na spajanju te dve stvari. To dolazi kroz daljinski IT pristup koji je jednom nogom u operativnoj tehnologiji, a drugom u IT-ju – to je ono što je potrebno za omogućavanje network edge-a i podržavanje budućeg rasta.

Saslušajte nas na BIZIT-u

Na ovogodišnjoj konferenciji BIZIT u Beogradu Ante Maršić, Channel Sales Director za CEE regiju u kompaniji Vertiv, održaće prezentaciju pod nazivom „Sedam uspešnih načina kako smanjiti downtime u data centru“ na kojoj će predstaviti Vertiv Edge portfolio proizvoda i rešenja koji omogućavaju poslovni kontinuitet, dostupnost i efikasnost rada kritične IT infrastrukture.

Pročitajte i:  Univerzitet Keele odabrao kompaniju Vertiv za energetski visoko efikasnu zaštitu napajanja data centra

Vertiv VR rack vam daje fleksibilnost koja vam je potrebna uz jednostavnu instalaciju.

Podržava široku paletu IT opreme, uključujući: servere, storidže, svičeve, rutere, PDU jedinice, UPS uređaje i KVM svičeve.

Ne dopustite da vas prekid mreže uspori, tako što ćete zaštititi svoju mrežu od neočekivanih prekida Vertiv UPS rešenjima. Ispadi mogu biti skupi i štetni – ne samo dok nema struje već i u oporavku od nestanka. Vertiv-ovi uređaji neprekidnog napajanja (UPS) pružaju odgovarajuću snagu tokom kratkotrajnih prekida, prenapona i nestanka struje kako bi zaštitili vaše podatke, softver, hardver i drugu opremu, dok istovremeno održavaju kontinuitet poslovanja. Jedinice za distribuciju napajanja u reku (rPDU) su „poslednja milja“ u IT lancu napajanja. Oni ne samo da povećavaju broj uređaja koje rek može da podrži, već mogu pružiti uvid u potrošnju energije i omogućiti daljinsku kontrolu napajanja opreme na nivou utičnice.

PCPress.rs Image

Širenje i rast IT edge-a zahteva celovita rešenja za nadzor i upravljanje IT opremom, poput Vertiv Environet Alert-a i Vertiv™ Avocent® ADX Ecosystem-a.

Kako edge mesta dodaju više aplikacija i upravljaju s više podataka, razvijaju se u mikro data centre u kojima se toplotno opterećenje može brzo povećati. Slično većim data centrima, održavanje IT performansi i pouzdanosti zahteva specijalizovana rešenja za hlađenje, poput Vertiv™VRC-a, IT rek jedinice za hlađenje kritične opreme u manjim serverskim ormarima, mrežnim kabinetima i edge računarskim lokacijama.

Pročitajte i:  Vertiv™ Liebert® GXT5 UPS: inteligentan i efikasan UPS za zaštitu vaših kritičnih aplikacija

Ponuda kompletnih rešenja

U portfoliju Vertiv-a nalazi se i Vertiv™ VRC-S mikro data centar koji je po industrijskim standardima sastavljen u fabrici i dizajniran posebno za edge IT aplikacije. Birajte između četiri veličine ormara s dve različite metode hlađenja (odvojeni i samostalni), s backup-om i opcijom integracije UPS uređaja. Inteligentni sklopni PDU, uključujući nadzor svih komponenti i sveobuhvatan softverski paket, upotpunjuje ponudu.

Više informacija o Vertiv proizvodima, rešenjima i uslugama pronađite na Vertiv.com ili kontaktirajte naše distributere u Srbiji Kim Tec i Ingram Micro.

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *