BIZIT Seminar

U Zagrebu održan Vertiv EMEA Roadshow 2021

Vertiv, globalni dobavljač kritične digitalne infrastrukture i rešenja za kontinuitet poslovanja, pokrenuo je niz roadshow događanja kako bi predstavio najnovije tehnološke inovacije partnerima i krajnjim korisnicima širom Evrope, Bliskog Istoka i Afrike (EMEA). Vertivova turneja “Keep IT Running” započela je 27. maja u gradu Lagosu u Nigeriji. Tako je Vertiv EMEA Roadshow 2021 ove godine stigao i 16. septembra u Zagreb.

PCPress.rs Image

Vertiv EMEA Roadshow 2021 događaji dovode stručnjake kompanije Vertiv kako bi predstavili rezultate najnovijih istraživanja tržišta i tehnološke trendove od cloud do edge tehnologija, uključujući uvide u specifična područja poput telekomunikacija, finansija, maloprodaje i kolokacija. Od malih pojedinačnih serverskih soba do velikih data centara s više megawatt-a, tehnologija se značajno razvila, a učesnici imaju priliku da iskuse najnovije inovacije komapnije iz prve ruke.

Poštujući epidemiološke mere, Vertiv EMEA Roadshow 2021 je omogućio partnerima iz partnerskih kanala, poslovnim savetnicima te krajnjim korisnicima da prisustvuju demonstracijama proizvoda uživo te da raspravljaju o ključnim napretcima na povezanim tržištima. Inovacije u software-u, hlađenju, napajanju, kao i IT pohrani te daljinskom nadzoru biće predstavljene tokom sesije s tehničkim stručnjacima.

Pročitajte i:  Fleksibilna gradnja: zašto su rastućoj industriji data centara potrebni prefabrikovani moduli
PCPress.rs Image
Igor Grdić, Country Manager za CEE regiju i član Uprave tvrtke Vertiv Croatia

Vertivova turneja “Keep IT Running” tako je stigla 16. septembra u Zagreb. Igor Grdić, Country Manager za CEE regiju i član Uprave kompanije Vertiv Croatia, uvodnim govorom otvorio je događaj fokusirajući se na trendove data centara koji podstiču potrošnju kupaca u ovim trenutcima, kao i u budućnosti.

„Vertiv u Hrvatskoj ima važnu ulogu unutar kompanije Vertiv. Iz pogona u našoj zemlji dizajniraju se rešenja koja se distribuiraju širom Evrope, Bliskog Istoka i Afrike. Ponosni smo na činjenicu što je Hrvatska jedna od vodećih za podsticanje digitalne transformacije u široj regiji te da našim partnerima i kupcima možemo uvek pružiti najinovativnija digitalna i tehnološka rešenja kako bi otključali svoj potpuni potencijal. To je temelj našeg rasta kao kompanije, a čak tokom prve godine pandemije postigli smo snažne poslovne rezultate”, izjavio je Jurica Franetović, Sales Director Telecom za CSE regiju.

PCPress.rs Image
Jurica Franetović, Sales Director Telecom za CSE regiju

Za više informacija posetite Vertiv.com.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,