TrendMicro

Ubisoft insistira da će standalone achievements biti dostupni

Posle nekoliko dana kontradiktornih izjava, Ubisoft je sada potvrdio da će standalone achievements ipak biti dostupna PC igračima Assassin’s Ceed Valhalla-e.

PCPress.rs Image

U pitanju je nesporazum, kaže Ubisoft

Sve je krenulo nekoliko dana unazad kada su igrači primetili da dok je nedavno objavljena Watch Dogs Legion imala stranicu postignuća na Ubisoftovoj osveženoj usluzi Ubisoft Connect, stranica Assassin’s Creed Valhalla nije.

Nakon ispitivanja promene na zvaničnom forumu Ubisofta, predstavnik Ubisoftove podrške odgovorio je da nedostajuća dostignuća „nisu bila planirana“.

Dva dana kasnije, thread je ponovo ažuriran: „Dostignuća nisu dostupna za ovaj naslov na računaru, a ovo je nameravana promena“, napisao je predstavnik. „Umesto dostignuća za nove igre na Ubisoft Connect-u, proširili smo Challenges, koji omogućavaju sticanje XP-a  i druge nagrade u Ubisoft Connect-u. „Znamo da je ovo velika promena za mnoge od vas i cenimo vaše razumevanje u vezi sa tim.“ Posle mnoštva žalbi, dva dana kasnije ponovo se vratio drugi predstavnik za podršku i još jednom protivrečio prethodnoj izjavi, insistirajući da je uklanjanje dostignuća bilo „nenamerno“ i da je tim „aktivno radio“ na njihovom obnavljanju. “Svesni smo da dostignuća nisu dostupna za igrače Assassin’s Creed Valhalla na računaru – ovo je bilo nenamerno. Aktivno radimo na tome da omogućimo dostignuća i obavestićemo vas kada bude dostupno više informacija. Samo da pojasnimo, naš nesporazum je bio u tome što su dostignuća ukinuta – nisu!“ Podrška je pojašnjena dalje. “Prvobitne informacije su bile tačne i na njima se zaista radi. Dostignuća stižu!”

Pročitajte i:  Skull and Bones odložen za mart 2023. godine

Trenutno nema potvrde kada će dostignuća biti dostupna za računarske uređaje.

Izvor: Eurogamer

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: ,