TrendMicro

Uhssup – društvena mreža iz kompanije Samsung

U januaru je prvi put moglo da se čuje da Samsung planira društvenu mrežu Uhssup, koja se zasniva na lokaciji korisnika, a od tada se nije pojavilo još informacija koje bi detaljnije objasnile o čemu se tačno radi. Ako je verovati poslednjim izveštajima, kompanija bi mogla da je lansira zajedno sa modelima Galaxy S9 i S9+, te tako obogati ekosistem aplikacija, a pošto su one poput Samsung Pay, Samsung Cloud i Samsung Pass već postale popularne.

PCPress.rs Image

Prema novom izveštaju iz Južne Koreje, Uhssup će omogućavati korisnicima da sa drugima dele svoje lokacije u realnom vremenu, te da ostavljaju komentare na lokacijama drugih korisnika. Tako nova socijalna mreža podseća na opciju koja već postoji na Facebook-u, a u okviru koje korisnici dele svoje lokacije sa prijateljima, a pretpostavlja se da bi i razmenjivanje poruka moglo da funkcioniše kao kod WhatsApp-a ili Facebook Messenger-a. Tako nije potpuno jasno šta to Samsung-ovu društvenu mrežu odvaja od onih koje već postoje, te šta bi moglo da motiviše korisnike da počnu da je koriste.

Pročitajte i:  Samsung Galaxy Z Flip 4 - Za svačiji džep

Izveštaj ne nudi mnogo detalja o opcijama novog Samsung-ovog servisa, pa će zainteresovani morati da sačekaju do 25. februara kako bi saznali više, budući da se ni kompanija nije oglasila u vezi sa potencijalnim lansiranjem nove društvene mreže za koju se spekuliše da bi mogla da bude usko povezana sa novim Galaxy modelima.

Izvor: Ubergizmo

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , , , , , ,