BIZIT 2022

Ultrabook u ekspediciji na Antarktiku

Polarni istraživači Ben Sonders i Tarka Lerpinier danas kreću na ekspediciju iz Scott’s Huta na Antarktiku do Južnog pola i nazad, tokom koje će imati podršku najsavremenije tehnologije kompanije Intel.

BenSa 1.800 milja, ovo će biti najduže polarno putovanje u istoriji i prvo finalizovanje legendarne, ali neslavno završene, Terra Nova ekspedicije kapetana Skota koja je trajala od 1910. do 1912. godine.

Ben će svoj napredak na putovanju podeliti sa milionima gledalaca širom sveta preko Ultrabook računara, zasnovanog na četvrtoj generaciji Intel Core procesora, sa kojim će moći da napravi fotografije i da postavi video snimke na internet. Ben je poneo Sony VAIO Pro Ultrabook i Panasonic Toughbook AX2 2u1 u najveću divljinu  i tako započeo prvu svetsku istraživačku ekspediciju računarskih tehnologija.

Ovaj dvojac će dnevno ažurirati svoj blog www.scottexpedition.com/blog, na kojem će podeliti fotografije i video snimke. Ukoliko želite da budete deo ove ekspedicije i deo istorije, možete sponzorisati jednu milju ekspedicije preko http://scottexpedition.com/partners/sponsor-a-mile.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Intel šalje „Celeron“ i „Pentium“ u penziju
SBB

Tagovi: ,