Unapređena aplikacija Beograd priča

Beograd nastavlja da otkriva svoje priče i u unapređenoj verziji aplikacije „Beograd priča“ Telekoma Srbija, koja je obogaćena novim lokacijama i zanimljivostima o najznačajnijim gradskim znamenitostima.

Zaduzbina Ilije M Kolarca novaPopularna aplikacija nedavno je unapređena i osvežena novim lokacijama, tako da svi posetioci i sami Beograđani mogu da saznaju zanimljive pojedinosti i o Beogradskoj tvrđavi, Bogorodičinoj crkvi u Zemunu, Spomeniku neznanom junaku i još 15 drugih znamenitosti.

Mobilna aplikacija, razvijena u saradnji sa Turističkom organizacijom Beograda, obogaćena je i novim rutama „Šetnja starim Zemunom“, „Kroz beogradske muzeje“ i „Pogled sa Avale“, kao i kategorijom „Zanimljivosti“ u kojoj su ispričane anegdote ili manje poznate činjenice o istorijskim građevinama i ličnostima koje su učestvovale u stvaranju bogate istorije glavnog grada.

Ovaj lični interaktivni vodič  do sada je preuzelo više od 12.000 onih koji žele da prestonicu Srbije dožive na nov način.

Aplikacija je u letnjem periodu, samo tokom prvih nedelju dana zabeležila 5.000 preuzimanja, kada je bila na prvom mestu u kategoriji Travel & local i trećem mestu među svim besplatnim aplikacijama na Google Play Store-u.

Aplikacija je deo projekta „Grad priča“ kojim Telekom Srbija nastoji da podstakne lokalne zajednice da uvođenjem najsavremenijih komunikacijskih rešenja osavremene i obogate svoju turističku ponudu.

Pročitajte i:  Podsticaj Telekoma Srbija za tri perspektivna startapa

Naime, predviđeno je da slične aplikacije budu razvijene za sve veće gradove u Srbiji koji, zajedno sa okolnim ambijentalnim celinama, a prva sledeća u nizu je aplikacija „Novi Sad priča“, koju Telekom Srbija priprema u saradnji sa Turističkom organizacijom Novog Sada.

Facebook komentari:

Tagovi: ,