BIZIT 2022

Unapređeni Epson uređaji za proizvodnju diskova

Kompanija Epson predstavila je drugu generaciju modela Discproducer PP-100II, uređaja za proizvodnju diskova.

Epson-Discproducer™-PP-100II-Picture-1Uz brzu i pouzdanu proizvodnju CD/DVD medija, model PP-100II poseduje novi USB 3.0 SuperSpeed interfejs i proizvodi 30 CD-ova/15 DVD-jeva na sat  (40/12x za brzinu, 0.6/3.8GB za podatke) uključujući štampu na celoj površini diska.

Proizvodnja 100 DVD-R DL x 8.5GB se može odvijati bez nadzora zahvaljujući potpuno automatizovanom operisanju, pomoću Pioneer PR1 serije CD/DVD drajvova koji daju najbolju preciznost u klasi i AcuGriprobotizovanoj ručici, koja uzima jedan po jedan disk, navodi se u zvaničnom saopštenju kompanije Epson.

“Kada je u pitanju čuvanje i distribucija podataka, optički mediji ne samo da su sugurni i otporni na reviziju, već su i ekonomični i ekološki. Model PP-100II je veoma isplativa investicija, jer korisnici mogu sami da zamene kertridže i CD/DVD diskove, bez šrafova, kako bi produžili njegov radni ciklus na više od 70,000 diskova. Individualna mastila čine da cena po odštampanom disku ostane mala, a na duge staze, optički diskovi su ekološki najprihvatljiviji medij”, rekao je Lenard Bekman, menadžer za proizvode u kompaniji Epson Europe.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Otkrijte sjajne novitete kompanije Epson na GRAFIMA sajmu
SBB

Tagovi:

2 thoughts on “Unapređeni Epson uređaji za proizvodnju diskova

Comments are closed.