Unlimited – pet godina rada u Srbiji

UNLIMITED.RS na dan izlaska februarskog izdanja PC Press-a slavi peti rođendan, pa iako jedni od najmlađih, za to vreme uradili smo mnogo toga i ovih dana proslavili prvih 5000 korisnika!

PCPress.rs Image

Prva internacionalna kompanija iz naše grupacije nastala je još 2008. godine. Ideja o pokretanju hosting kompanije u našoj rodnoj Srbiji rodila se 2011. da bi se realizovala tek četiri godine kasnije. Iako nismo bili pobornici neograničenog prostora kao temelja za ponudu deljenih Web hosting paketa, jednoglasno je odlučeno da brend upravo nosi naziv UNLIMITED. Ideja je da predstavlja jednostavniji izbor i da donese bezbrižnost korisnicima koji se pitaju koliko prostora i funkcionalnosti im je zaista potrebno. Činjenica da ukidamo mnogo nepotrebnih ograničenja i da čak i osnovni paket pruža sve što će korisnicima zatrebati posebno nam se svidela, a ispostaviće se, našim korisnicima još i više.

Usluga Web hosting-a može biti kvalitetna samo ako joj se ozbiljno pristupa, obraćanje pažnje na detalje na dnevnom nivou je neophodno. Od samog početka smo preduzeli sve mere da pružimo najbrži odziv, što postižemo kombinacijom iskustva pri podešavanju, korišćenja sofisticiranih tehnologija i redovnog održavanja i praćenja. Svaki server ima detaljan monitoring odziva sajtova i to s više lokacija i više puta u toku jednog minuta, tako da na probleme reagujemo skoro istog trenutka. Samo na taj način je moguće dobiti konzistentan odziv i izvanredan kvalitet usluge.

Pročitajte i:  Linkovi ka autoritativnim sajtovima loši za SEO?

Prvi smo u Srbiji predstavili LiteSpeed Web server još 2016. i to kao dodatak, a 2019. i kao potpunu zamenu za tradicionalni Apache ili NGINX, što je dodatno ubrzalo učitavanje sajtova i omogućilo više funkcionalnosti na polju keširanja.

PCPress.rs Image

Trudimo se da konstantno unapređujemo kvalitet usluga, od toga da svaki paket ima udaljeni dnevni backup na drugom kraju sveta ili da uvek imate na raspolaganju najnoviju verziju PHP-a koju možete prilagođavati prema sopstvenim potrebama, bez ograničenja funkcija. Uz to redovno povećavamo resurse i implementiramo nove alate iz naše kuhinje, pa smo u proteklih godinu dana uvrstili punu podršku za REDIS i Memcached keširanje, automatizovani monitor za unapređenje u odbrani aktivnih napada i mnoštvo dodatnog softvera. Činjenica da se postojećim korisnicima usluga konstantno unapređuje, a da pritom cena ostaje ista, nešto je na šta smo posebno ponosni. Sve navedeno ne bi mnogo značilo bez 24/7/365 podrške s prosečnim odgovorom na prijavu problema ispod 40 minuta na godišnjem nivou.

Web hosting ponuda u Srbiji

Naši paketi dokazano nude odličan balans između funkcionalnosti i sigurnosti. U cenovnom rasponu od 3.950 dinara do 21.490 dinara godišnje, dobijate najviše od deljenog cPanel hosting-a, kao i funkcionalnosti hosting-a optimizovanog za WordPress. Kao šlag na torti stiže i profesionalni e-mail hosting sa SpamExperts filterom uključen u cenu.

Pročitajte i:  Zarada na internetu - istina i zablude

Krajem 2020. godine dodali smo Srbiju kao podrazumevanu lokaciju za Web hosting ponudu, serveri se sada nalaze i u Beogradu, što će pružiti dodatnu brzinu u radu. Holandija i dalje ostaje kao alternativna lokacija, te je moguće birati gde želite da hostujete svoje servise.

Za one koji žele punu kontrolu, na raspolaganju su četiri predefinisana VPS paketa na KVM virtuelizaciji, SSD prostoru, kao i dostupnim lokacijama u Srbiji, Holandiji i Švajcarskoj. Detaljnije o našoj ponudi saznajte na unlimited.rs.

Facebook komentari:

Tagovi: , , ,