Top50 Glas publike

Uporedite troškove štampe onlajn

Kako bolje promovisati efikasnost i štedljivost svojih štampača od pravljenja online kalkulatora putem koga korisnici i manja preduzeća mogu lako da vide koliko će uštedeti, tako što će uporediti 20 najprodavanijih štampača sa Epsonovim štampačima sa sistemom rezerovara za mastila (ITS). Na ovaj način mogu saznati koji model najviše odgovara njihovim potrebama za štampanjem.

PCPress.rs Image
Epsonov onlajn kalkulator pomaže izračunavanje pune cene posedovanja štampača analizom konkretne cenu štampača i cene potrošnje mastila. Na ovaj način kupci imaju uvida u realne troškove prilikom odabira novog štampača. Epsonovi ITS štampači predstavljaju novo rešenje koje korisnicima omogućava da ostvare niske cene korišćenja investiranjem u štampač uz koji dolazi mastilo dovoljno za dve godine korišćenja. Ksenija Gordejeva, menadžer za proizvode u kompaniji Epson Europe je izjavila: “Mi smo posvećeni tome koliko novca potencijalni korisnici mogu da uštede putem naših ITS štampača, stoga smo razvili ovaj onlajn kalkulator da bi smo to dokazali. Već smo pokazali da je ITS fantastičan koncept sa ukupnom globalnom prodajom od 15 miliona jedinica. Sa ovim kalkulatorom, korisnici će moći u potpunosti da cene uštedu koju im nudi.”
PCPress.rs ImageEpson onlajn kalkulator funkcioniše jednostavno i ima samo tri koraka. Sa unetim informacijama, kalkulator može da uporedi ITS štampač sa nekim od 20 najprodavanijih laserskih ili inkdžet štampača dostupnih u korisnikovoj okolini. Rezultati su prikazani jasno sa ukupnom cenom posedovanja, cenom po stranici i cenom za 500 stranica. U svakom testu, takođe poredi naznačene modele sa prosečnim modelom na tržištu, za još veću tačnost podataka.
Kako bi bili sigurni da posetioci sajta mogu da veruju u nepristrasnost rezultata, na sajtu je prikazan čitav postupak koji objašnjava metodologiju računanja. Epsonov novi kalkulator dostupan je na adresi: www.epson.eu/its-calculator

Pročitajte i:  Epson prestaje da proizvodi laserske štampače

PCPress.rs Image

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , ,