TrendMicro

Upozorenje za PS4 vlasnike povodom Cyberpunk 2077

Kao što se i očekivalo, Cyberpunk 2077 vratio se u Sony PlayStation Store, više od šest meseci nakon što je uklonjen. Igra se ipak vratila sa velikim upozorenjem za vlasnike PS4. „Korisnici će možda i dalje imati problema sa performansama PS4 izdanja dok mi nastavljamo da poboljšavamo stabilnost na svim platformama“. Ovo je CD Projekt Red objavio na njihovoj zvaničnoj strani, dok će  za PS4 Pro i PS5 verzije igre pružiti najbolje iskustvo na PlayStationu.

cyberpunk 2077 zahtevi za igru

PS4 vlasnici ne treba da kupuju Cyberpunk 2077

Sonijev spisak za Cyberpunk 2077 ima slično upozorenje i ide korak dalje da pokuša da odvrati vlasnike PS4 od kupovine igre. „Kupovina za upotrebu na PS4 sistemima se ne preporučuje“, kaže se na stranici kompanije Sony.

Cyberpunk 2077 je prvobitno debitovao u decembru sa ozbiljnim tehničkim problemima na poslednjoj generaciji Xbox One i PlayStation 4 konzola. Bilo je više grešaka i grešaka na svim platformama, ali neki od najtežih problema pronađeni su na osnovnim Xbox One i PS4 konzolama. Microsoft je dodao oznaku upozorenja u sopstvenoj Xbox prodavnici, dok je Sony obrisao Cyberpunk 2077 iz svoje prodavnice u potpunosti nakon samo nedelju dana. Još uvek ste mogli da kupite verziju fizičkog diska za PS4, ali je nestala digitalna verzija mogla da uspori prodaju na Xbox-u, PC-u i PlayStation-u.

Pročitajte i:  Honda električni automobili sa PS5 konzolama

CD Projekt Red postepeno popravlja mnoga rana izdanja Cyberpunk-a 2077, ali je očigledno da još uvek treba da se radi na verzijama Xbox One i PS4. Besplatna nadogradnja sledeće generacije biće dostupna za Cyberpunk 2077 u drugoj polovini 2021. godine, sa više popravki planiranim tokom cele godine.

Izvor: The Verge

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , ,