Top50 Glas publike

Uskoro ćete moći da strimujete zvuk svog Android telefona na Windows 11

Aplikacija Phone Link za Windows 11 (prvobitno nazvana Your Phone) je rebrendirana ranije ove godine i osvežena novim redizajnom koji je usklađuje sa ažuriranim korisničkim interfejsom Windows 11.

PCPress.rs Image

Nove, korisne funkcije

Phone Link je već bio koristan alat za Windows i zaista radi sve dok imate Samsung telefon. Možete da povežete svoj Android telefon sa radnom površinom i sinhronizujete svoja obaveštenja, poruke, kontakte i aplikacije (ako imate Samsung telefon). Naravno, funkcije Phone Link-a su već više nego dovoljne za sinhronizaciju vaših uređaja u realnom vremenu, ali još uvek postoji mnogo mogućnosti za poboljšanje aplikacije za korisnike koji nisu Samsung.

Srećom, Microsoft radi na novom ažuriranju za aplikaciju „Phone Link“ koja bi vam omogućila da delite zvuk telefona sa desktopom. Funkcija se zove “Stream audio to your PC” i omogućava vam da čujete i vidite stvari koje se dele sa vašeg telefona na računaru. Na neki način, sada je sličan Spotify-ovom Connect-u. Funkciji se može pristupiti iznad oblasti za obaveštenja u aplikaciji Phone Link. Čini se da se pokreće odabranim korisnicima i čini se da trenutno ne funkcioniše.

Pročitajte i:  Kako kontrolisati Windows 11 koristeći glasovni pristup

Microsoft radi na još jednoj novoj funkcionalnosti za aplikaciju Phone Link – „Continuity Browser History“.

Kao što naziv kaže, ovo omogućava korisnicima Samsung-a da lako dele svoju istoriju pregledanja sa desktopom ili obrnuto, koristeći Phone Link i Samsung-ov podrazumevani internet browser. Nažalost, Continuity Browser History je još jedna ekskluzivna funkcija kompanije Samsung za aplikaciju Phone Link. Međutim, korisnici koji nisu Samsung uvek mogu da se oslone na ugrađeni Microsoft Edge „Continue browsing experience“.

Šta dolazi pored Windows 11 aplikacija – Screen Recorder

Pored poboljšanja postojećih aplikacija kao što je Phone Link, Microsoft takođe radi na ugrađenom Screen Recorder-u za Windows 11. Snipping Tool u operativnom sistemu Windows 11 uskoro se ažurira sa snimačem ekrana i svakako je dobrodošao dodatak jer Windows nema jednostavan način da snimi vaš ekran, osim ako niste voljni da koristite Xbox Game Bar za snimanje određenih aktivnosti. Microsoft nije mnogo pričao o predstojećem snimaču ekrana, ali izgleda da bi se ova funkcija mogla pojaviti u Snipping Tool kasnije ove godine.

Pročitajte i:  Dostupna je iCloud Photos integracija za Windows 11

Izvor: Windowslatest

 

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *