Uskoro prvi Gogoro e-bicikl

Gogoro, tajvanski proizvođač električnih skutera koji su osnovali bivši inženjeri HTC-a, izbaciće uskoro na tržište svoj novi proizvod, električni bicikl. On će biti lansiran pod sopstvenim brendo eeyo. Prodaja će prvo početu u Sjedinjenim Američkim Državama u maju, pa onda u Evropi  i u Tajvanu, gde je i sedište kompanije.

gogoro e-bicikl

To je sve što je poznato

Na našu veliku žalost, ovo je sve što se trenutno zna o električnom biciklu iz Gogora. Ove informacije su jedine poznate, i one su objavljene na Instagram i Twitter nalogu ove kompanije. S obzirom na istoriju ove firme i njihove dosadašnje proizvode, očekivanja javnosti su velika.

Gogoro je napravio veliku pometnju lansiranjem svog prvog pametnog skutera 2015. godine. Tehnološki napredan skuter je pored svog fantastičnog izgleda imao i inovativnu uslugu pretplate na baterije, kao i aplikaciju uz pomoć koje je vožnja bila pravo uživanje. Od tada do danas su proizveli različite dizajne skutera i time se približili različitim ciljnim grupama.

Ono što možemo da očekujemo jeste da će novi e-bicikli dolaziti sa premijum tehnologijama, kao i skuteri pre njih. Skuteri su imali odlične softverske sisteme protiv krađe, pogonske kaiševe Gates, Panasonic baterije i hidraulične disk kočnice. Kompanija je dugo sarađivala sa Bosch-om na razvoju tehnologija za njihova vozila. Biće pravo osveženje za sve one koji će želeti da izbegavaju gužve u velikim gradovima i javni prevoz nakon epidemije Korona virusa, pa se i očekuje da ozbiljno profitiraju sa ovim novim proizvodom.

Pročitajte i:  Gogoro se širi u Kinu sa sistemom zamene baterija za skutere

Izvor: The Verge

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: