ASUS Zenbook

Uskoro Telegroup Infosecurity konferencija

 

TeleGroup, jedan od vodećih „Solution provajdera“ u oblasti informaciono – komunikacionih tehnologija (ICT) na zapadnom Balkanu, 16. aprila 2014. godine organizuje drugu po redu „TeleGroup Infosecurity“ konferenciju na srpskom tržištu, koja će se održati u Grand Casinu u Beogradu.

Uskoro TeleGroup Infosecurity konferencija 2014
Svake godine sajber kriminalci plasiraju nove i još ekstremnije napade na korporativne mreže koji se veoma teško otkrivaju. Kompanije i organizacije su još ranjivije od kako zaposleni sa svojih mobilnih uređaja (BYOD) preko korporativne mreže pristupaju različitim internet sadržajima poput društvenih mreža, Cloud i drugih web servisa. Nove vrste malicioznih softvera, kreiranih u skladu sa novim ponašanjem poslovnih korisnika, uzrokuju krađu identiteta zaposlenih, smanjenje produktivnosti i značajne finansijske gubitke.

U saradnji sa najznačajnijim globalnim brendovima u oblasti informacione beznednosti, kao što su Cisco, IBM, Check Point, F5, Trend Micro, Observe IT, ove godine ćemo poslovnim sistemima otkriti kako da zaštite korporativni sistem od malicioznih softvera, zaustave napade koji se isporučuju elektronskom poštom i linkovima iza kojih je sakriven maliciozni kod i kako da efikasnije upravljaju bezbednosnim aplikacijama uz pomoć inteligentnih IT security servisa najnovije generacije.
TeleGroup Infosecurity konferencija je pokrenuta sa ciljem podizanja nivoa informacione bezbednosti regiona zapadnog Balkana i pretenduje da postane jedan od najznačajnijih IT Security događaja na ovim prostorima. Kao IT kompanija koja se bavi sigurnosnim tehnologijama, želeli smo da podržimo napore regionalnih IT asocijacija u skretanju pažnje državnim strukturama i široj javnosti o informacionoj bezbednosti kao najznačajnijem resursu svake države kao i postojanju sve sofisticiranijih pretnji u sajber prostoru, koje mogu da ugroze stabilnost regionalne privrede i društva. U tom smislu je neophodno sistemsko uvođenje mehanizama zaštite od sajber kriminala, što je zajednička odgovornost državnih struktura i privrede, gde se od IT kompanija očekuje da obezbede kvalitetna rešenja.

Pročitajte i:  Developers’ mDay 2021. u Novom Sadu

Prva Infosecurity konferencija održana je 2011. godine u Republici Srpskoj. Do danas su održane četiri konferencije na tržištu Srbije i Republike Srpske, jer se od 2013. godine konferencija održava dva puta godišnje na oba tržišta. Plan je da se u narednom periodu konferencija organizuje i na ostalim tržištima na kojima je TeleGroup poslovno prisutan.
Sve detalje o konferenciji možete pogledati na: www.infosec.rs

Facebook komentari:

Tagovi: , ,