PC Press Studio

Uvek bolja verzija – nova knjiga dr Željka Tomića

Krajem septembra održana je promocija knjige „Uvek bolja Verzija“ dr Željka Tomića na OSA, Canon štandu u okviru sajma grafičke kreativne i papirne industrije Grafima na Beogradskom sajmu. Knjiga je skup poslovnih i životnih iskustava generalnog direktora kompanije OSA dr Tomića iz prethodnih 28 godina uspešnog poslovanja, koja daje odgovore na pitanja: „Kako voditi kompaniju kroz hiperinflaciju, ekonomske sankcije, ratove i raspad država, sačuvati je i dalje razvijati?“.

PCPress.rs Image

Na sajmu Grafima podeljeni su besplatni i potpisani primerci knjige, a mašine na kojima su štampane su izložene na sajmu. To su: Océ VarioPrint 6160 Ultra+ i Canon imagePRESS C650. Ideja štampe promotivnih primeraka knjige „Uvek bolja verzija“ je predstavljanje mašine za digitalnu štampu knjiga vrhunskog kvaliteta. Tradicionalno, ova vrsta štampe je bila posao za ofset mašine, međutim, kako novija vremena donose izazove u oblasti štampe, smanjenje tiraža, veliki broj naslova i ponovno štampanje. Digitalne mašine ove probleme sa lakoćom prevazilaze.

Kompanija OSA i Canon su napredne u svojim sferama i nesumjanju da će se naša zemlja razvijati dalje u digitalnom pravcu, kada se radi o štampi knjiga.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,