Uz HP do McCartney-ja

HP je omogućio kreiranje neverovatnog načina za pristup novom portalu Paula McCartneya na adresi www.paulmccartney.com. Preko portala je moguće ostvariti uvid u obimna digitalnu kolekciju muzike, pesama i fotografija čuvenog muzičara, kao i posetiti prodavnicu promotivnih artikala, čitati blog i videti druge sadržaje.

Godinu dana su HP i McCartneyjeva kompanija MPL Communications tesno sarađivali na projektovanju, pokretanju i održavanju privatne digitalne kolekcije smeštene u cloud okruženje. Kolekcija obuhvata više od milion stvari koje je McCartneyjeve sakupio tokom više od 5 decenija. Do sada je pristup digitalnoj kolekciji bio moguć samo interno, iz kompanije MPL Communications.

McCartneyjev novi portal koristi sadržaje i funkcionalnosti digitalne kolekcije da bi na dinamički način kreirao privlačan ugođaj za muzičke fanove. Sajt koji su napravili HP i MPL Communications ljubitelji mogu da koriste na intuitivan i jednostavan način, a upotrebljeni su metadata tagovi i kontekstualno strukturisanje radi lakšeg povezivanja tipova sadržaja.

Ono što žele, fanovi mogu videti na nekoliko načina. Na primer, mogu potražiti određeni album i naći ne samo pesme, već i dodatne informacije kao što su tekstovi pesama, fotografije ili video-snimci.

Pročitajte i:  Bela boja u digitalnoj štampi - ključ za najatraktivnije poslove

„Ideja je da zainteresujemo ljude i uvedemo ih u naš svet pun novih činjenica i fotografija, vesti o aktuelnim dešavanjima, zapisa iz prošlosti, crtica iza kulica, i svega onoga što samo mi možemo da predstavimo javnosti“, rekao je McCartney. „Sajt oživljava digitalnu kolekciju tako što neprestano izvlači nove sadržaje i stalno kreira novi ugođaj za posetioce.“

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,