Uz Motorola telefon u VIP-u na poklon Philips televizor

Motorola Srbija spremila je specijalnu akciju i veliki poklon za sve koji u VIP-u kupe novi Moto G8 smartfon Naime, kupovinom G8 smartfona u VIP-u, na poklon dobijate Philips televizor dijagonale 32 inča, sa HD rezolucijom.

PCPress.rs Image

Moto G8 – odličan balans

Motorola G8 poseduje Snapdragon 665 procesor i 4GB RAM-a koji doprinose još bržem funkcionisanju telefona i lakom korišćenju više aplikacija istovremeno bez ikakvog zastajkivanja. Kako biste uživali u svojim aplikacijama i multimedijalnom sadržaju, na raspolaganju imate Max Vision HD+ ekran dijagonale 6.4 inča sa ultraširokim prikazom koji je idealan za gledanje video snimaka i igranje omiljenih igrica.

Uz Motorolu G8 je lako kreirati i snimke u visokoj rezoluciji, bez obzira na blizinu ili udaljenost objekta. Napravite fantastične ultra-širokougaone panoramske fotografije, zabeležite najvažnije životne trenutke – čak i pri slabom osvetljenju i iskoristite funkcije veštačke inteligencije za izbor savršenog režima fotografisanja.

Sada možete da se upustite u svaku avanturu i ne brinete o trajanju baterije jer Motorola G8 u sebi ima bateriju kapaciteta 4.000mAh koja je u stanju da vam pruži i do 40 sati korišćenja telefona nakon samo jednog punjenja.

Pročitajte i:  Motorola g60 donosi odlične performanse i 108MP sistem kamera za samo 30 hiljada dinara

Detalje o akciji pogledajte ovde.

Facebook komentari:

Tagovi: ,