BIZIT 2022

Uz Panasonic na 3D Roland Garros

Priđite korak bliže akciji: živi 3D prenosi sa Roland Garros 2011 turnira u dnevnim sobama širom Evrope i odabrajnim prodajnim objektima u Beogradu i Novom Sadu

Kompanija Panasonic i Teniska federacija Francuske, a u saradnji sa Eurosport kanalom, obnovile su partnerstvo kako bi se gledaocima u domovima širom Evrope obezbedio živ 3D prenos mečeva tokom Roland Garros turnira, Otvorenog prvenstva Francuske za 2011.god.

Panasonic-Roland Garros BannerKompanija Panasonic, Teniska federacija Francuske (FFT) i Eurosport grupa, danas su izdali obaveštenje da će mečevi Otvorenog prvenstva Francuske za 2011, Roland Garros turnira, biti prenošeni uživo u 3D tehnici, u domovima širom Evrope. Prateći uspeh višednevnog 3D prenosa turnira iz 2010.god u evropskim prodavnicama, Panasonic i FFT su obnovili i proširili svoje inovativno partnerstvo. Tokom ovogodišnjeg turnira, korisnici će biti u prilici da uživaju u živim 3D prenosima mečeva sa Grand Slam teniskog turnira uz komfor svoje dnevne sobe.

Otvoreno prvenstvo Francuske za 2011. godinu, odigrava se u periodu od 22.05 do 05.06 i predstavlja jedan od najprestižnijih sportskih događaja na svetu. Trostrano partnerstvo između kompanije Panasonic, Eurosport grupe i FFT-a ustanovljeno je sa ciljem organizacije živih prenosa turnira u 3D tehnici kako bi navijači širom Evrope uživo doživeli uzbudljivo i duboko 3D iskustvo na kompatibilnim televizorima u svom domu.

Pročitajte i:  WinWin i Emmi prestali sa radom

Laurent Abadie, predsednik i izvršni direktor Panasonic Europe primećuje: “Tokom protekle godine široka paleta 3D tehnologija postala je dostupna korisnicima; kreirana je velika količina sadržaja, pokrenuti su novi 3D kanali – jasno je da je 2011., godina u kojoj će ova revolucionarna tehnologija postati opšte prihvaćena. Ostvarili smo blisku saradnju sa FFT-om kako bi omogućili da u 2011.godini što veći broj navijača bude u prilici da doživi uzbudljivo 3D iskustvo tokom praćenja turnira u svojim domovima.”

Kompanija Panasonic donosi ovaj teniski turnir u vaše domove u 3D tehnici i na taj način dozvoljava svima koji ne mogu da budu na tribinama da osete strast tako uzbudljivog događaja.

Ove godine možete da gledate ovaj istorijski međunarodni sportski događaj u sledećim prodajnim objektima:

  • ● Big Bang (Usce shopping center, 11 000 Belgrade)
  • Tehnomanija (Durmitorska 2, 11 000 Belgrade)
  • ● Novel (S.P.C. Spens, Sutjeska 2, 21 000 Novi Sad)
(Prodajne lokacije mogu da se promene u zavisnosti od odluke prodavca.)

Panasonic

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,