Laptop leto 2022

Uz Vertiv do uspešnog partnerstva i profitabilne prodaje

Globalni megatrend digitalizacije nastavlja se beskompromisnim tempom, a kupci, vođeni digitalnim aplikacijama, trkaju se za prednosti u industrijama u kojima posluju. Upravo ovaj trend na njih vrši pritisak da povećaju ulaganja u razvoj digitalne infrastrukture.

PCPress.rs Image

Spomenute investicije najbrže rastu u edge-u i kolokaciji, te predstavljaju izazove vezane za broj lokacija, udaljenosti, ograničenog pristupa, kontrole te, posebno u edge-u, do strukturnih prepreka u kontinuitetu i sigurnosti rada.

Usluga kolokacije brzo raste, kako u samoj fizičkoj veličini, tako i u prihodima, pa ne čudi da 20% ispitanika istraživanja Data center 2025 očekuje porast edge-a od 400% i više. Stoga je broj kompanija koje su u potrazi za inovativnim i kvalitetnim rešenjima sve veći. Te kompanije zahtevaju posvećenost kvalitetu i stalnim poboljšanjima, a digitalna transformacija savršena je prilika za iskorišćavanjem povećane potrebe za digitalizacijom. Kao što je vidljivo iz trenutne situacije s COVID-19 virusom, povezanost je važnija nego ikad pre, te možemo očekivati da će kompanije i institucije želeti da osnaže svoju infrastrukturu od core-a do edge-a kako bi mogli da se nose s rastućom potražnjom.

Pročitajte i:  Vertiv: Ekološki održivo hlađenje data centara

Sarađujući s Vertivom, globalnim liderom u sektoru informacione infrastrukture, možete dobiti podršku i iskoristiti svoju priliku. Saznajte više o Vertiv edge rešenjima ovde.

PCPress.rs Image

Vertiv Partner Program (VPP) – Osmišljen za zajednički uspeh

Distributivni partneri u potrazi su za prodavcima s jedinstvenim mogućnostima koji će olakšati brzinu i opseg potražnje za novim kupcima. Smanjivanje kompleksnosti izazova, ne samo pri puštanju u rad, već i u samoj infrastrukturi proizvoda i usluga, omogućava maksimizovanje fokusa klijenata na temeljni razlog njihove investicije – kompetitivnu prednost kroz digitalizaciju.

Kao globalni lider, Vertiv pruža podršku svim partnerima koji rade na implementaciji infrastrukture za svoje klijente. S globalno doslednim, brzo dostupnim, infrastrukturnim portfolijem, Vertiv može da zadovolji potrebe od ponude proizvoda do prilagodljivih rešenja. Uz podršku koju možete pružiti klijentima, dodatna vrednost Vertiv partnerstva je podrška koju možete dobiti uz nagrađivani Vertiv Partner Program

Lak pristup putem online registracije, mogućnost obuke i uzajamnog rasta koji vam omogućava napredovanje i učenje uz velike podsticaje. Sve to savršeno opisuje nagrađivani Vertiv Partner program. Vertiv Partner Portal je vaš ulaz u more mogućnosti kao što su popusti i podsticaji, prodaja i podrška u marketingu, obuka i još mnogo toga. Uz podršku kupcima, dodatna korist partnerstva s Vertivom je i podrška putem gore navedenog Vertiv Partner programa. Osnaženi obukom, potpomognuti prodajnim resursima i uz snažnu marketinšku podršku, moći ćete da ponudite Vertiv proizvode i usluge te rešite najteže izazove s kojima se Vaši kupci susreću. Možete se prijaviti putem Interneta i započeti u trenu. Program partnerima nudi Authorized, Silver, Gold i Platinum nivo. Authorized i Silver partneri imaju ekskluzivan pristup VIP Rewards programu, a Gold i Platinum partneri uživaju u raznim pogodnostima. Svaki novo donosi financsjsku korist, dok Vam Accelerator program omogćava brži ulazak u Gold Program.

Pročitajte i:  Vertiv podržava superračunare koji pomažu u borbi protiv kovida-19

Vertiv takođe nudi Deal Registration koji sledi pravilo “ko rano rani, dve sreće grabi”. Deal Registration dostupan je partnerima u Silver, Gold i Platinum programu. U partnerstvu s Vertivom surađujete s liderom u industriji koji se može pohvaliti dugogodišnjim iskustvom.

PCPress.rs Image

Više o Vertiv Incentive Program (VIP)

Jedini VIP bolji od “Very important person” je Vertiv Incentive Program. VIP je osmišljen isključivo za Authorized i Silver Vertiv partnere. Kada se registrujete, odmah dobijate 50 evra kao podsticaj, uz obveznu minimalnu kupovinu u vrednosti od 100 evra unutar 30 dana od registracije. VIP se temelji na prodaji, a svaku prodaju od 100 evra nagrađujemo bonus bodovima. Bodovi se ažuriraju na mesečnom nivou i distribuiraju se na kreditnu karticu krajem svakog tromesečja.

Otkup bodova vrlo je fleksibilan što omogućava potrošnju na razne proizvode, poput televizora, ali i za nagradna putovanja. Program nudi razne podsticaje koji omogućavaju da u trenu prikupite velik broj bonus bodova. Osim početnih, podsticajnih i bonus bodova za prodaju u vrednosti od 100 evra, bonuse možete uvećati češćom kupovinom po kvartalu i kupovinom iz više kategorija Vertiv proizvoda po kvartalu. Saznajte više o Vertiv Partner Program i iskoristite svoju priliku. Postanite dio tima i uz rock’n’roll i Vertivove VPP i VIP programe ugrabite svoju priliku kroz saradnju s Vertivovim distributerima Ingram Micro i Kim Tec.

Facebook komentari:
ERP 2022

Tagovi: , , , ,