Valheim i Millennium Falcon: Preživeti kao Viking

Popularna survival igra Valheim ostvaruje uspehe koji do sada nisu zabeleženi, te obara Steam rekorde skoro pa neverovatnom brzinom. Tako je za samo 17 dana prodato preko tri miliona kopija, a ističe se da ljubitelji ne samo da kupuju, već i aktivno igraju – 21. februara je u isto vreme igralo čak 500 hiljada igrača.

PCPress.rs Image

Sa velikom popularnošću obično stižu i brojne zanimljivosti, a to posebno važi za igre u kojima može da se gradi. Ukoliko neki sadržaj podržava graditeljske veštine, skoro je sasvim sigurno da će neko odlučiti da napravi Millennium Falcon, pa je i Valheim tri nedelje od objave dobio svoju verziju. Slavni kosmički brod iz Ratova zvezda dobio je rustičnu varijantu koja odgovara igri sa Vikinzima. Brod je dobio ime Millennium Longboat, a najviše zadivljuje unutrašnjost koja je mapirana od slavne pilotske kabine do centralnog hodnika.

Valheim nastavlja da beleži nezapamćenu popularnost, a ovo nije jedini igrač koji je odlučio da demonstrira veštinu građenja impresivnog skloništa. Brod će za sada ostati na zemlji, ali bi uskoro možda mogao i da poleti, jer je u ovako popularnim igrama sve moguće.

Pročitajte i:  Dok Valve blokira blockchain igre, Epic kaže da radi na njihovoj podršci

Izvor: PC Gamer

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,