BIZIT 2022

Valve dodao praćenje statistike u CS:GO, cena 1 dolar

Od 2018. godine Valve nudi Dota Plus, dodatak za Dota 2 mesečno, koji uključuje, između ostalih pogodnosti, pristup dubljoj analitici i statistici nakon igre. Counter-Strike: Global Offensive sada dobija nešto slično.

counter strike global offensive

Usluga koja košta svega 1 dolar mesečno

U napomenama o zakrpama za najnovije ažuriranje igre, Valve posvećuje jedan red CS: GO 360 Stats, novoj pretplatničkoj usluzi od 1 USD mesečno koja će vam omogućiti pristup analitikama mečeva iz vaših konkurentskih, premijernih i wingman igara.

Prema FAQ-u koji je primetio Rock Paper Shotgun, igrači se mogu prijaviti za dodatak direktno u igri, ali postoji jedna značajna zamka: igra će beležiti vaše performanse samo dok imate aktivnu pretplatu. Takođe neće voditi računa o vašoj statistici u režimima casual i scrimmage igre. Predvidljivo, neki u CS: GO zajednici nisu oduševljeni najavom. Ističu da web lokacije kao što je scope.gg nude besplatno praćenje statistika i da mnoge igre stare kao CS: GO omogućavaju igračima da vide kako su igrali u prošlosti, a da ništa dodatno ne plaćaju.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: