BIZIT 2022

Vampire Survivors: Lepota je u jednostavnosti

Igre s vampirima su i dalje popularne, a Vampire Survivors je dobila titulu jedne od najboljih igara 2022. godine. Izašla je u decembru 2021, a brzo je okupila horde obožavalaca koji vole krvopije i pucnjavu.

PCPress.rs Image

Uprkos tome što liči na stotine drugih igara koje izlaze svakog dana, Vampire Survivors je brzo počela da privlači pažnju na platformi Steam. Tajna je u jednostavnosti – igrač mora da brine samo o položaju, jer oružje samostalno puca na horde neprijatelja koji se pojavljuju na ekranu. To nije ništa novo, budući da ima i drugih igara koje čine isto, ali je većina pravljena za mobilne uređaje.

Ima neke posebne lepote u jednostavnosti, naročito u komplikovana vremena. Vampire Survivors igra na tu kartu, pa uspeva, iako liči na 2D fantazije s početka devedesetih godina prošlog veka. Čak su i bosovi samo uvećane verzije običnih neprijatelja, ali igra uprkos tome privlači, čak stvara kratkotrajnu zavisnost.

Sve do skoro nije bilo finalnog bosa, a s novim ažuriranjem igrači su dobili i konačni okršaj. Ljubitelji igre već mogu da se oprobaju u ovom obračunu, a za male pare – Vampire Survivors na platformi Steam košta tek 2,39 evra. Svi se slažu da se radi o igri koju bi svaki gejmer morao da isproba.

Pročitajte i:  Ono što ne valja rudarima, valja gejmerima

Izvor: Kotaku

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published.