TrendMicro

Vampire Survivors stiže 10. novembra

Postoji razlog što je, iz meseca u mesec, Vampire Survivors bila najigranija igra na Steam Deck-u. Vaš lik automatski ispaljuje oružje dok hiljade neprijatelja upadaju na ekran. Vampire Survivors će debitovati na konzoli 10. novembra, kada će se pojaviti na Xbox One i Xbox Series X/S.

Vampire Survivors stiže 10. novembra

Xbox Game Pass najavljuje mnoštvo novih naslova

Igra će takođe biti dostupna na Xbox Game Pass-u. Činjenica da Microsoft donosi jedan od najvećih ovogodišnjih hitova na Xbox Game Pass nije veliko iznenađenje. Vampire Survivors je već bio dostupan članovima PC Game Pass-a. Ovog meseca na Xbox konzole i Game Pass stiže i Return to Monkey Island. Biće dostupan na Xbox-u, PC Game Pass-u i Xbox Cloud Gaming-u 8. novembra.

Konzolno izdanje Football Manager 2023 će takođe stići na cloud, konzole i PC 8. novembra. Puna verzija igre za PC će tada takođe doći i na Game Pass. Sa druge strane, Football Manager 2022 i Football Manager 2022 Xbox Edition će napustiti na Game Pass-u tog dana.

Postoji mnogo drugih stvari kojima se članovi Game Pass-a mogu radovati ovog meseca. 2D igra pod nazivom Ghost Song, koja vas vidi kako istražujete daleki mesec, stiže na cloud, konzolu i PC 3. novembra. Obsidian’s Pentiment, jedna od retkih preostalih originalnih Xbox ekskluziva za ovu godinu, dolazi na sve tri platforme 15. novembra. U međuvremenu, možete da igrate cele sezone The Walking Dead: A New Frontier i The Walking Dead: Michonne na PC Game Pass-u.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *