Veče u Star Wars hotelu: Nema zvezda za siromašne

Već smo pisali o tome da Disney radi na interaktivnom Star Wars hotelu na Floridi, a u međuvremenu su se pojavile i prve informacije o cenama aranžmana koje ukazuju na to da se radi o još jednoj usluzi za one sa dubokim džepom.

PCPress.rs Image

Disney je početkom godine otvorio dugo očekivani Galxy’s Edge tematski park, koji je smešten na izmišljenoj planeti Batuu i korisnicima nudi kompletno Star Wars iskustvo. Prihodi nakon otvaranja parka nisu dostigli planirane cifre, pa je na red došao i Star Wars hotel koji bi trebalo da upotpuni iskustvo. Napravljeno na luksuznom Galactic Starcruiser-u, odmaralište je kreirano kao mesto koje pruža autentična i uverljiva iskustva, što znači da sobe nisu dekorisane samo foto-tapetama sa Dart Vejder motivima, već uverljivo podražavaju kabine sa svemirskih brodova u Star Wars filmovima. Iskustvo ipak ne dolazi uz povoljnu cenu, pa se spekuliše da bi cena za dve noći mogla da se kreće između 1.400 i 3.300 dolara.

PCPress.rs Image

Istina je da će najverniji obožavaoci biti spremni da plate za trodnevni boravak u Star Wars svetu, te Disney upravo na to i računa, pa ostaje da se vidi da li će ljubav prema franšizi biti dovoljna da obezbedi prihode od hotela u kojem smeštaj košta duplo više nego u svim luksuznim hotelima u okruženju.

Pročitajte i:  Disney se sprema da deli otkaze

Izvor: Screen Rant

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , , , ,