Top50 Glas publike

Veeam, Dejan Grubić – How to Take Care of Your Data? | BIZIT2020

“Odgovornost samog korisnika je da se pobrine za svoje podatke koje čuva u cloud-u”, izjavio je Dejan Grubić, Territory ManagerVeeam na nedavno održanoj BIZIT konferenciji.

PCPress.rs Image

Dejan se obratio putem video linka malobrojnim prisutnim posetiocima u sali kao i online publici koja je pratila preko live strima nastupio je s temom „Kako voditi brigu o podacima”, koja je obrađivala probleme bezbednosti i ponovnog iskorišćenja već dostupnih podataka. “Danas je sve više migracija u cloud i nije bitno samo sačuvati podatke već i nadzirati ih. Ukoliko se podaci ne koriste ne vrede ništa, rekao je Dejan. Naglasak prezentacije je bio na Veeam Cloud Backup rešenju, dizajniranom da radi u tandemu s Microsoft Office-om 365. Takođe je bilo reči o akviziciji kompanije Kasten, te prednostima i rešenjima koja će Veeam korisnici imati od implementacije tehnologija ovog giganta u Veeam ponudu. Celo predavanje možete pogledati u video snimku ispod.

Ukoliko vam se dopada sadržaj konferencije, pozivamo vas da nam se pridružite na zvaničnom BIZIT YouTube kanalu i zapratite nas tako što ćete pritisnuti dugme Subscribe, kako bismo sledeće godine bili još bolji i brojniji.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: