Top50 Glas publike

Veliki patch za Avengers-e

Kompanija Square Enix je objavila ogromno ažuriranje za Marvel Avengers igru, a samo ažuriranje fokusirano je na ispravljanje bagova koji utiču na igru na konzolama i računarima. To je prvo veliko ažuriranje naslova, od kako je igra lansirana početkom ovog meseeca. Ažuriranje bi trebalo da pokrije preko 1,000 grešaka na koje su igrači naišli tokom prethodne dve nedelje. U promene su uključene ispravke za ozbiljne probleme u vezi sa napredovanjem, kao i sitnije grafičke i animacijske promene.

marvel veliko ažuriranje

Igrači i dalje mogu da prijave greške

Autori su zvanično predstavili igru sredinom 2019. godine, dve godine nakon što su sa Marvelom potpisali višegodišnji razvojni ugovor. Igra je trebalo da izađe 15. maja, ali su rokovi pomereni zbog dodatnog sređivanja i poboljšavanja. Avengers je akciona igra postavljena sa modovima za jednog igrača, više igrača i onlajn takmičenja. Kapetan Amerika, Iron Man, Hulk, Thor, Black Widow, kao i gospođa Marvel čine početni skup likova sa kojima možete igrati, dok će im se ostali likovi pridružiti u budućnosti.

Square Enix ohrabruje igrače da prijave greške na Redditu, kako bi kompanija brzo reagovala i popravljala sve nedostatke. Na Twitteru je takođe savetovano da igrači treba da prijavljuju greške, kako bi igra brže napredovala, i kako bi na vreme bio sređen gameplay. Iako se ovo ažuriranje fokusira isključivo na ispravke grešaka, Square Enix obećava da će buduće zakrpe doneti mnogo više poboljšavanja samog načina igranja, na osnovu informacija koje dobiju od igrača i njihovog iskustva.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: