Veliko spremanje na Twitter-u

Twitter je počeo sa slanjem mailova vlasnicima neaktivnih naloga sa upozorenjem da će do 11. decembra morati da se uloguju ili će njihov nalog otići u zaborav a korisničko ime dato drugome. Bilo koji nalog koji nije korišćen duže od šest meseci će dobiti email o upozorenju.

“Radimo na tome da očistimo neaktivne naloge, da bismo predstavili tačnije informacije koje imaju veći kredibilitet i kojima ljudi mogu da veruju na Twitteru. Deo tog truda odnosi se na ohrabrivanje ljudi da se aktiviraju i koriste svoje naloge. Otpočeli smo javljanje onim nalozima koji se nisu ulogovali više od šest meseci da bismo ih obavestili da će njihovi nalozi biti ugašeni zbog neaktivnosti.”

Twitter ipak nije obavestio kada će korisnička imena koja ponovo budu slobodna biti omogućena za ponovno korišćenje. Prvo će se uklanjati nalozi u toku sledećih meseci, to se neće desiti u toku jednog dana.

U mailu koji je bio poslat sa “subject-om” – Nemojte da izgubite pristup @(korisničkoime) piše:

Pročitajte i:  TikTok preuzet preko 1,5 milijardi puta

“Pozdrav,

Ukoliko želite da nastavite da koristite Twitter, trebalo bi da prihvatite uslove korišćenja ali i korišćenje “kolačića”. Ovo nije samo da biste mogli da odredite koje informacije delite sa nama, to nam takđe omogućava da zadržite vaš Twitter nalog. Pre svega, ulogujte se pre 11. decembra praćenjem uputstava na ekranu kako vaš nalog ne bi bio izbrisan sa Twittera.”

 

Izvor: theverge

Facebook komentari:

Panasonic

PC Press CRM
Tagovi: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.