Venčanje princa Vilijama uživo na YouTube-u

PCPress.rs ImageNiste pozvani na venčanje princa Vilijama? Nema razloga za brigu jer možete gledati ceremoniju uživo na YouTube-u. Google je objavio da će venčanje princa Vilijama i Ketrin Midlton dvadeset devetog aprila biti prenošeno uživo. Oni koji vole da gledaju kraljevske porodice, anglofili i oni koji samo žele da vide venčanicu o kojoj se toliko priča moći će da vide svaki minut ceremonije na zvaničnom YouTube Royal Channel-u.

„Pre više od pedeset godina, venčanje kraljičine sestre, princeze Margaret, i Entonija Armstronga Džonsa, bilo je prvo kraljevsko venčanje koje je prikazano na televiziji i gledalo ga je više od dvadeset miliona gledalaca“, izjavio je Google. „Prinčevo venčanje već je najavljeno kao prvo venčanje internet ere koje će biti snimano onlajn.“

Organizatori događaja okreću se internetu kako bi došli do svetskog auditorijuma. Zbog toga je Google početkom meseca lansirao YouTube Live, novi servis koji uživo prenosi događaje pored snimljenih video-zapisa koji se nalazi na klasičnom sajtu YouTube.

Izvor: IT News


Za one koji zbog opterećenja servera otežano prate prenos…

Catherine Middleton arrives at Westminster Abbey

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Ekstenzija za vraćanje "dislike" broja na YouTube
SBB

Tagovi: , , ,