BIZIT 2022

Vertiv dovršio akviziciju kompanije E&I Engineering Ireland i njene filijale Powerbar Gulf LLC

Vertiv, globalni dobavljač kritične digitalne infrastrukture i kontinuiranih rešenja, objavio je da su Vertiv Holdings Ireland DAC, privatna kompanija organizovana kao društvo s ograničenom odgovornošću u Irskoj („Irish Buyer“), korporacija iz grada Ohia Vertiv International Holding Corporation („US Buyer“ koji zajedno s Irish Buyerom čini „Buyers“, a svaki od njih je „Buyer“) te Vertiv uspešno završili svoju prethodno najavljenu akviziciju kompanije E&I Engineering Ireland Limitied, privatno deoničarsko društvo u Irskoj te njene filijale Powerbar Gulf LLC, direktno strano ulaganje u obliku društva s ograničenom odgovornošću koje je inkorporisano i registrovano u ekonomskoj zoni Ras Al Khaimah, Government of Ras Al Khaimah (kolektivno poznati kao „E&I“).

PCPress.rs Image

„Drago nam je što možemo poželeti službenu dobrodošlicu E&I timu u Vertiv. Tokom ovog procesa ponovo smo brzo potvrdili činjenicu da je impresivni E&I tim bogat u talentu i jak u svojim sposobnostima. Ova kombinacija je stvarni primer kako dve kompanije mogu ukrstiti svoje snage kako bi snažno pojačale svoju kolektivnu sposobnost u stvaranju vrednosti za kupce, zaposlene i deoničare“, izjavio je Rob Johnson, izvršni direktor kompanije Vertiv.

Pročitajte i:  Vertiv VRC-S Edge-Ready micro data centar

PCPress.rs Image

„Ovo je sjajna prilika za kupce i zaposlene kompanije E&I. Kombinujući dva visoko komplementarna te već dokazana modela poslovanja uobličavanja je jedna respektabilna, globalna i rezultatski orijentisana organizacija koja može pružiti kritičnu digitalnu infrastrukturu te kontinuirana rešenja za brojne svetske zemlje. To nam se nije činilo mogućim dok smo osnivali E&I pre 35 godina. Međutim danas, službenim spajanjem kompanija Vertiv i E&I, ovo je realnost“, rekao je Phillip O’Doherty, osnivač kompanije E&I koji će svoju karijeru nastaviti u Vertivu.

PCPress.rs Image

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: