PC Press Studio

Vertiv platforma za upravljanje digitalnim IT resursima

Vertiv, globalni dobavljač kritične digitalne infrastrukture i kontinuiranih rešenja, predstavio je Vertiv Avocent® ADX Ecosystem, novu generaciju IT platforme za upravljanje koja zadovoljava potrebe data centara koje se menjanju iz dana u dan. Avocent ADX Ecosystem je osnovni modul uređaja i softvera dizajniran za današnje složenije, hibridne mrežne arhitekture te zadovoljava zahteve rada na daljinu, a od sada je dostupan širom Evrope, Bliskog istoka i Afrike (EMEA).

PCPress.rs Image

Nastavljajući na temeljima Avocent brenda kome korisnici veruju godinama, novi Avocent ADX Ecosystem dizajniran je za upotrebu u poslovnim, edge, cloud i kolokacijskim okruženjima. Podržava sigurno i celovito iskustvo rada na daljinu dopuštajući zaposlenicima da brzo i besprekorno pristupaju i upravljaju podacima, što uključuje radnje poput naprednog inženjeringa i dizajna, uređivanja videozapisa te drugih aplikacija za streaming visoke rezolucije. Avocent ADX Ecosystem uključuje najbrži i najbogatiji 4K KVM na jednom uređaju s najopsežnijim opcijama za upravljanje IT uređaja na tržištu.

Avocent ADX Ecosystem izgrađen je na zajedničkoj arhitekturi, s otvorenim standardima, platformama i API-jevima koji su potrebni korisnicima, dok istovremeno omogućava brzu, sigurnu i skalabilnu implementaciju IT uređaja od enterprise do edge lokacija. Avocent ADX Ecosytem koristi Avocent Core Insight (Avocent ACI) tehnologiju za dodatno poboljšanje komunikacije s uređajima koji podržavaju Redfish. Ove tehnologije omogućavaju Avocent ADX-u savladavanje najtežih prepreka prilikom udaljenog upravljanja distribuiranom i hibridnom arhitekturom, uključujući sisteme skaliranja u skladu s rastom mreže, omogućavajući siguran pristup određenim korisnicima, dok u isto vreme pruža video mogućnosti visoke rezolucije koje odgovaraju modernim tehnologijama, uključujući USB-C konektore.

Pročitajte i:  Standardizujte kupovinu UPS-a uz Vertiv™ Liebert® GXE

PCPress.rs Image

„Uz brzo rastuće slučajeve upotrebe veštačke inteligencije (AI), IoT, 5G i drugih tehnologija s intenzivnijim korištenjem podataka, data centri svih veličina postaju sve složeniji. Nadalje, IT platforme nalaze se na više lokacija izvan tradicionalnog data centra, a od naročite je važnosti da se platforma za upravljanje IT-jem razvija kako bi imala odgovore na nove izazove te kako bi postala sigurnija, čvršća i korisnija za aplikacije sledećih generacija. Fokus kompanije Vertiv na inovativnost i izazove kupaca doveo je do razvoja Avocent ADX Ecosystem, usklađujući moderne i otvorene arhitekture kako bi se omogućila efikasna, brza i sofisticirana kontrola IT uređaja i infrastrukture, uključujući servere, daljinske senzore i sisteme neprekidnog napajanja”, izjavila je Angie McMillin, potpredsednica i generalna direktorka IT sistema, komapnije Vertiv.

Avocent ADX Ecosystem uključuje nekoliko zasebnih komponenti, od kojih se svaka može primeniti samostalno ili u kombinaciji s drugim komponenatama za robustnije korisničko iskustvo. Platforma nudi sigurno i učinkovito upravljanje, kao i kontrolu virtualne i fizičke IT infrastrukture te upravlja KVM i serijskim sesijama za do 100 ili više istodobnih korisnika. Nadalje, rack server pruža otpornu IP konsolidaciju za različite uređaje, kao i put do skalabilnosti, dok daljinski 4K KVM povećava produktivnost delujući na većim brzinama sa širom propusnošću u poređenju s konkurentnim standardom i 4K KVM-om.

Pročitajte i:  Vertiv predstavio u EMEA regiji novi rashladni zid s vodenim hlađenjem

PCPress.rs Image

Sistem radi učinkovito i sigurno što će postaviti nove standarde u industriji, a posebno je učinkovit za edge lokacije, gde su razmer i rast uobičajeni izazov u poslovanju.

Avocent® ADX MP1000 Management Platform: Pojednostavljuje upravljanje, kontrolu, sigurnost i automatizaciju virtualne i fizičke IT infrastrukture u celosti enterprise i edge lokacija. Upravlja servisnim procesorima, virtualnim mašinama, IP KVM modulima te uređajima za daljinski pristup.

Avocent® ADX RM1048P Rack Manager: Povezuje i upravlja različitim IT uređajima u rack ormaru i može se primeniti sa ili bez Avocent ADX MP1000. On konsoliduje IP adrese kako bi umanjio nedostatak IP-a prilikom dodavanja više opreme u rack sistemima. Koristi napajanje putem etherneta (PoE) za smanjenje broja kablova u rack ormarima.

PCPress.rs Image

Avocent® ADX IPUHD 4K IP KVM Switch: Ovaj novi dodatak portfoliju Vertiv KVM može podržati više od 100 korisnika i 48 jedinstvenih ciljeva unutar jedne sesije, isporučujući 4K video i performanse velike brzine (20 GB na uzlaznoj vezi) za omogućavanje upravljanja uređajima i podacima u stvarnom vremenu. Svaki prekidač opremljen je USB-C konektorima s kraćim dužinama kabla. S konsolidacijom PoE -a i IP -a, zahtevi za kablovima dramatično se smanjuju.

Pročitajte i:  Vertiv predstavio novi kompaktni litijum-jonski ispravljač za primenu na signalnim odašiljačima te 5G radio mrežama

Za više informacija o Avocent ADX Ecosystem i drugim IT upravljačkim rešenjima kompanije Vertiv, posetite Vertiv.com.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: