TrendMicro

Vertiv pokreće unapređene partnerske programe kako bi nagradili stručne partnere

Globalni dobavljač kritične digitalne infrastrukture i kontinuiranih rešenja Vertiv, najavio je značajna unapređenja za Vertiv Partner Program (VPP) i Vertiv Incentive Program (VIP), čiji fokus je na nagrađivanju vlastite mreže stručnih distributera i partnera. VPP i VIP dostupni su partnerima u odabranim zemljama širom Evrope i Bliskog istoka, uključujući Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu i Srbiju.

PCPress.rs Image

Središnje mesto u ovoj objavi je novi i poboljšani portal za partnere koji objedinjuje sve potrebne resurse za saradnju s Vertiv timom uz zaradu i otkup vrednih nagrada. Vertiv distributeri i partneri imaće koristi od intuitivnog dizajna jednostavnog za korišćenje s personalizovanom nadzornom pločom na kojoj mogu videti bonus bodove koje su zaradili i ponuđene podsticaje te iskoristiti vredne nagrade.

Vertiv najavljuje prošireni VIP program, s posebnom trgovinom nagrada za partnere, omogućavajući im kupovinu artikala u rasponu od najnovije elektronike i darovnih kartica pa sve do jedinstvenih životnih doživljaja. VIP+ partneri takođe mogu pristupiti ekskluzivnoj concierge usluzi koja im omogućava kupovinu posebnih artikala.

Vertiv se posvetio i nagrađivanju partnera više nego ikad stvarajući pet različitih shema za podsticaj: Start Bonus Incentive, Everyday Sales Incentive, Cross Sell Incentive, Purchase Frequency Incentive i Spotlight Incentive – s povećanim brojem bodova koji se dodeljuju na mesečnoj bazi.

Pročitajte i:  U susret BIZIT konferenciji - kompanija Vertiv!

“Naša mreža partnera i distributera, ključna je za poslovanje kompanije Vertiv, pružajući usluge, rešenja i stručnost koja je potrebna našim klijentima. Posvećeni smo tome da osiguramo partnerski program koji će biti vodeći u industriji uz nastavak podsticanja i nagrađivanja naših stručnih partnera za izvrstan posao koji obavljaju“, rekao je Ante Mašić, Channel Sales Director za CEE regiju.

„Kao dugogodišnji platinasti partner, veseli nas što smo tokom godina imali benefite od kontinuiranog ulaganja kompanije Vertiv u njihov partnerski program i channel partnere. Ova poboljšanja dodatno dokazuju tu predanost i uzbuđeni smo zbog novih prilika koje nam donose. Ažurirana nadzorna ploča i funkcionalnost portala omogućavaju nam pristup svemu što nam je potrebno za pružanje podrške našim klijentima, dajući im bolje iskustvo i pomažući nam da izgradimo jače odnose“, rekao je Paul Gohil, generalni direktor u Collaborate IT Limited (www.collaborate-it.com).

Ova vest dolazi odmah nakon uspešnog razdoblja za Vertiv tim koji je ove godine već osvojio devet channel nagrada širom EMEA regije, što je dokaz predanosti kompanije svojim partnerima.

Pročitajte i:  Vertiv dobio priznanje za mikro data centare u sklopu Gartner Hype Cycle 2022 izveštaja

Za više informacija o komapniji Vertiv i channel portfoliju posetite Vertiv.com. Kliknite na “Partneri” i “Prijavi se sada” kako biste u potpunosti iskoristili ono što Vertiv nudi.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *