TrendMicro

Vertiv predstavio Igora Grdića kao Country Managera za srednjoistočnu Evropu, uključujući Poljsku i Baltičke države

Vertiv, globalni dobavljač kritične digitalne infrastrukture i rešenja za kontinuitet poslovanja, imenovao je Igora Grdića novim Country Managerom za srednjoistočnu Evropu (CEE), uključujući Poljsku te države Baltika. Svrha udruživanja ovih područja pod njegovim vođstvom je osigurati doslednost u načinu na koji Vertiv podržava svoje kupce, pozicionira organizaciju i postiže rast, osiguravajući sinergiju i usklađenost između lokalnih prodajnih timova.

PCPress.rs Image

Igor Grdić ima više od 12 godina iskustva u upravljanju prodajnim timovima u velikim organizacijama. Pre nego što se zaposlio u kompaniji Vertiv u 2015, godini, radio je za Siemens, a zatim za Nokiju, pokrivajući uloge s većim nivoom odgovornosti – od vodećeg product menadžera do regionalnog direktora prodaje. U kompaniji Vertiv je u poslednjih šest godina odgovoran za razvoj poslovanja na području srednjoistočne Evrope, gde je uspešno osigurao stabilan rast kompanije.

„Srednjoistočna Evropa, uključujući Poljsku i regiju Baltika, strateški je fokus naše kompanije. Vidimo povećane poslovne mogućnosti, kako u globalnim angažmanima, tako i u regionalnim partnerstvima, a snažno vođstvo i podrška rezultiraće velikim razvojem ljudskih potencijala i poboljšanim iskustvom kupaca. Igor je već pokazao svoju sposobnost postizanja ova dva vrlo važna poslovna cilja, tako da je prirodno proširiti njegove odgovornosti kako bismo osigurali razvoj na području Poljske i Baltika“, izjavio je Karsten Winther, rukovodilac prodaje u EMEA regiji, Vertiv.

Pročitajte i:  Vertiv osvojio tri vodeće industrijske nagrade od kompanije Frost & Sullivan

PCPress.rs Image

„CEE regija postaje sve zanimljivija za investitore koji ulažu u data centre. Promatramo dinamičan razvoj Poljske kao jedno od novih tržišta, s novim investicijama globalnih igrača u cloud tehnologije. Cilj je postići značajan rast u ovoj regiji, kreirati efikasnije poslovne procese i automatizovati ih, a takođe i proširiti naš tim, distribucijski kanal te podršku projektnih partnera“, rekao je Igor Grdić.

Kao deo razvoja organizacije u Poljskoj, Vertiv je proširio svoj prodajni sektor preselivši sedište u Varšavi u kompleks pod nazivom „The Park“, gde je otvorio nova radna mesta za potporu lokalnom poslovnom rastu.

Dodatne informacije o kompaniji Vertiv mogu se pronaći na web stranici Vertiv.com.

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: ,