BIZIT 2022

Vertiv proširuje svoj napredni Customer Experience centar

Vertiv svetski lider i vodeći dobavljač na području telekom i IT infrastrukture, najavio je da početkom ove godine planira proširiti svoj AC Power Customer Experience centar u Bolonji, koji smo imali prilike da posetimo prošle godine.

PCPress.rs Image

Plan izgradnje uključivaće potpuno novu, 4 MVA energetsku infrastrukturu za poboljšanje mogućnosti testiranja i učinkovitosti. Ovo unapređenje pomoći će pri praćenju trendova većih data centara i industrijskih postrojenja, kao i rastućeg potraživanja klijenata za više offsite testiranja u svrhu ubrzanja procesa implementacije. Kao vodeći dobavljač hardvera, softvera, analitike i ostalih usluga data centara, Vertiv se može pohvaliti klijentima koji čine 70% Fortune 500 liste. Customer Experience centar omogućuje tim kompanijama da se pobliže upoznaju s procesima koji štite njihove kritične data infrastrukture u raznim uslovima.

Planirana unapređenja Customer Experience centra povećaće kapacitete testiranja koji se trenutno koriste za neprekidno napajanje (UPS) te omogućiti kapacitete testiranja do 7,5 MVA energije, a moći će i u isto vreme da izvode do šest simultanih testiranja. Postrojenje već sada može da izvodi sigurna ispitivanja kapaciteta koristeći regenerativna opterećenja s principom napajanja. Na ovaj način ponovno bi se iskoristilo 96% prethodno upotrebljene energije te se izbegla njena nepotrebna potrošnja. Glavne prednosti planirane ekspanzije su efikasnija i temeljitija istraživanja, uključujući dinamička testiranja na baterijama, napredni DC simulator koji može oponašati svaku postavku baterije te mogućnost testiranja 480V sistema za američko tržište. Nadogradnjama će se stvoriti sveobuhvatno AC Power postrojenje testiranja gde će klijenti iz celog sveta moći da svedoče naprednim tehnološkim rešenjima i inovacijama te se kroz simulacije stvarnih uvslova uveriti u efektivnost Vertivovih sistema.

Pročitajte i:  Rainer Stiller imenovan za glavnog direktora marketinga kompanije Vertiv

Planirano proširenje odvijaće se šest godina nakon samog otvaranja Customer Experience centra. U vreme otvaranja, centar je bio jedino postrojenje u Evropi koje je bilo izgrađeno sa svrhom validacije infrastrukture data centara. Omogućavao je klijentima da uživo svedoče demonstracijama pred-instalacijskih procesa koji uključuju tehničke performanse, interoperabilnost i učinkovitost UPS sistema u stvarnim terenskim uslovima. Do danas, postrojenje omogućava klijentima da iz prve ruke dožive široku paletu tehnologija koje su bazirane na istraživanjima i razvoju te poduprte stalnom konsultacijom sa stručnim inženjerima.

Andrea Ferro, direktor AC Power-a za EMEA regiju poručio je: „Na dan otvaranja, pre šest godina, centar je bio pionir industrije, a danas nastavlja da bude pokretač inovacija. Najnovije ulaganje, koje će nam omogućiti nekoliko simultanih testiranja, dokaz je Vertivove posvećenosti potrebama rastućem broju kupaca. Uz to, ovo je jedinstvena prilika da lično dokažemo pouzdanost i troškovnu efikasnost Vertivovih proizvoda u raznim stvarnim uslovima, što će našim klijentima dati dodatan osećaj sigurnosti.“

Pročitajte i:  Vertiv VRC-S Edge-Ready micro data centar

„Ova investicija potvrdiće našu kontinuiranu vodeću poziciju na tržištu data centara. Već prošle godine u AC Power centrima za testiranje u Bolonji ugostili smo najveće evropske i svetske klijente na području data centara te uspešno testirali i isporučili kompleksna UPS rešenja. Tehnološki iskorak koji će biti postignut zahvaljujući investiciji dodatno će osnažiti lidersku poziciju Vertiva u Evropi, ali i globalno. To će otvoriti vrata prema daljim širenjima na nova tržišta te privući još veći broj potencijalnih klijenata.“, izjavio je Igor Grdić, član Uprave Vertiv Croatia. Proširenje postrojenja trebalo bi da bude završeno do 2021. godine, a prva faza izgradnje započeće već početkom 2020. 

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,