ePlaneta

Vertiv rešenja za nadzor kritične infrastrukture

Male i srednje organizacije pridružuju se Internet divovima u poslovanju s data centrima. Od zdravstvenih klinika do proizvodnih pogona, finansijskih firmi do univerziteta i lokalnih i regionalnih organizacija, svi prebacuju svoju mrežu na edge.

PCPress.rs Image

Oni upravljaju malim i srednjim data centrima, u rasponu od mrežnih ormara u kojima je ugrađena tehnologija, poput e‑mail servera, modularnih i kontejnerskih data centara koji velikom brzinom pružaju nove mogućnosti na tržištu, do edge‑a bez nadzora koji računarsku snagu dovode do poslednje milje.

Verujemo da kao data centar ili IT manager kupujete više opreme nego ikad, uključujući rešenja za napajanje i hlađenje data centra i rešenja za rack‑ove i kućišta. U trci za ispunjenjem poslovnih potreba, postavljanjem ili proširenjem malih i srednjih data centara često nabavljate opremu od više dobavljača, instalirate napajanje i hlađenje radi zaštite vredne računarske opreme i implementirate rasvetu i sigurnosne kontrole. No, razmišljate li o softveru za nadzor i upravljanje?

Bez obzira na to radi li vaš tim na licu mesta ili na daljinu, morate biti u mogućnosti da pratite stanje i efikasnost opreme data centra u stvarnom vremenu, da proaktivno identifikujete probleme koji bi mogli naneti štetu opremi i ugroziti vaše poslovanje. Potrebno vam je rešenje kome vaš tim može pristupiti bilo gde i bilo kada kako bi vam pomogao u upravljanju i kontroli rada data centra u objektima i na pojedinim lokacijama, sve do performansi svakog pojedinog komada opreme.

Pročitajte i:  Vertiv predstavlja sveobuhvatna AI rešenja za napajanje i hlađenje

Potpuni nadzor

Vertiv™ Environet Alert™ je Web rešenje koje se lako konfiguriše, dizajnirano tako da vam pruži povećanu vidljivost u radu vašeg data centra, pomažući u maksimizovanju neprekidnog rada i efikasnosti. Vertiv™ Environet Alert™ pruža sofisticirane mogućnosti za vaš mali i srednji data centar po pristupačnoj ceni. Evo kako Vertiv™ Environet Alert™ može pomoći u postizanju kritičnih poslovnih ciljeva:

Radite i sarađujte bilo gde: Prijavite se sigurno sa svoje odabrane lokacije za nadzor opreme data centra, individualno ili u timu. Bez obzira na to radite li od kuće ili s manjkom poslovnog kadra, ili na edge  lokacijama bez nadzora, dobićete celovit uvid u sve svoje operacije i mogućnost upravljanja njima s jedne nadzorne table.

PCPress.rs Image

Povežite svu svoju opremu: Bez obzira na to kog proizvođača odabrali ili koliko opreme kupujete, Vertiv™ Environet™ Alert može sve to da integriše i nadzire. Izbegnite dosadan ručni rad pri pojedinačnom pregledu stanja uređaja, prikupljanju podataka i pripremi izveštaja. S njim dobijate automatizovano izveštavanje u stvarnom vremenu koje možete da koristite za razmenu ažuriranja o svim aspektima performansi, uključujući napajanje, hlađenje, stanje okoline, rack‑ove i drugo.

Pročitajte i:  Izazovi savremenih data centara

Shvatite svoj prostor i kapacitet napajanja: Detaljno proučite prostor kako biste odredili gde ima mesta za novu opremu ili gde se uređaji nalaze. Koristite te informacije za planiranje instalacija ili branite argumente za ulaganje u nove objekte.

Upravljajte rastućim operacijama data centra: Vertiv™ Environet™ Alert olakšava stvaranje novih lokacija, dodavanje uređaja, izradu prikaza i dizajniranje nadzornih tabli koje odgovaraju vašim potrebama. Od mrežnih ormara i mikro ili kontejnerskih data centara do samostalnih objekata, možete pregledati performanse unutar jednog interfejsa.

Primajte informacije u realnom vremenu: Kliknite na Vertiv™ Environet™ Alert interaktivne prikaze da biste dobili sažetke upozorenja ili vizuelizovali statuse uređaja, sobe i Web lokacija u jednom pogledu. Pojednostavite donošenje odluka uz uklanjanje mogućnosti ljudske greške zbog nedovoljnih ili pogrešno protumačenih podataka.

PCPress.rs Image

Primite trenutna upozorenja: Brza akcija ključna je za rešavanje problema. Primajte upozorenja kada oprema premaši unapred definisane pragove, tako da sprečite probleme i prekide u radu. Postavite automatizovane puteve za neobična i neočekivana upozorenja kako biste bili sigurni da je na njih pravovremeno reagovano.

Pročitajte i:  Vertiv predstavio novi unapred integrisani IT serverski ormar

Unapredite operacije: Koristite analitiku kako biste saznali koliko se energije koristi, tako da možete identifikovati područja za optimizaciju, s vremenom smanjujući troškove. Odredite ključne tačke koje treba brzo rešiti kako biste izbegli oštećenje ili propadanje opreme.

Brzo generišite izveštaje: Upotrebite Vertiv™ Environet™ Alert analitiku za razvoj automatizovanog i prilagođenog izveštavanja. Bez obzira na to da li su vam potrebni izveštaji o statusu neprekidnog napajanja (UPS) na svim lokacijama ili sveobuhvatna analiza rada, Vertiv™ Environet™ Alert olakšava generisanje izveštaja, analizu trendova i pružanje dokaza o povećanju efikasnosti.

PCPress.rs Image

Proaktivno upravljajte kritičnom opremom: Ako je vaše poslovanje zasnovano na podacima, i intenzivno radite s ljudima, znate da kašnjenje i prekidi nisu opcija. Vizuelizujte i izvestite o podacima, identifikujte probleme i trendove. Proaktivno upravljajte opremom na temelju ključnih kriterijuma, poput starosti, kašnjenja ili problema pri radu.

Lako obučite nove zaposlene: Vertiv™ Environet™ Alert ima intuitivan grafički interfejs koji je jednostavan za razumevanje i obučavanje drugih. Novozaposleni mogu koristiti interaktivne prikaze i cross‑site navigaciju za nadzor i upravljanje svim operacijama vašeg data centra.

Saznajte više o Vertiv rešenjima na Vertiv.com ili uspostavite kontak na croatia.hello@Vertiv.com.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,