Vertiv ubrzava globalni rast kanala prodaje novim ulaganjima u ljudske potencijale

Vertiv, globalni pružalac kritične digitalne infrastrukture i rešenja za kontinuitet poslovanja, najavio je novitete i poboljšanja u Vertiv partner programu kako bi proširio pristup ključnim akcijama u IT sektoru i obogatio Vertiv iskustvo u programu za partnere i kupce. Ulaganje u Partnerski program uključuje novi nadzor nad globalnim kanalima te novi globalni sistem upravljanja partnerskim odnosima koji partnerima pružaju lakoću komunikacije s Vertivom tokom registracije projekata, korišćenja konfiguracijskih alata i svega potrebnoga za pokretanje, upravljanje ili dovršetak rada s Vertivom. Navedena poboljšanja predstavljanju kontinuirano ulaganje kompanije Vertiv u ljudske potencijale i resurse radi unapređenja usluga partnerima u kanalnoj prodaji te njihovim kupcima.

PCPress.rs Image

„Partnerski program za prodaju temelj je jednog od najbrže rastućih poslova naše kompanije. Uz globalna rešenja koja podržavaju međunarodno poslovanje, naši alati i softver dizajnirani su da zadovoljavaju jedinstvene potrebe partnera na svakom od naših lokalnih tržišta, s posebnim fokusom na lanac snabdevanja koji osigurava brzu, jednostavnu isporuku opreme i usluge bilo gde u svetu. U krajnjoj liniji podižemo lestvicu kako bi našim partnerima osigurali samo najbolje iskustvo i uspešno poslovanje.”, izjavio je Rob Johnson, izvršni direktor tvrtke Vertiv.

Pročitajte i:  Vertiv proširuje portfolio UPS sistema

PCPress.rs Image
Kako bi svojim partnerima pružio samo najbolja rešenja, Vertiv raspolaže iskusnim timom kanalne prodaje, rastućim portfolijem usluga i novim alatima za pojednostavljenje interakcije s partnerima za dalje ubrzanje rasta programa kanalne prodaje. Programski alati pružaju partnerima pojednostavljeni pristup proširenom portfoliju proizvoda koji su uglavnom usredsređeni na integrisana rack rešenja, s novim opcijama za konfiguraciju koje omogućavaju partnerima izgradnju celovitih rešenja s Vertiv infrastrukturnom opremom i resursima kompanije. Time se pojednostavljuje postupak i smanjuje količina vremena koja se troši na upravljanje sistemom kako bi se poboljšali celokupni poslovni rezultati. Giordano Albertazzi, predsednik kompanije Vertiv u Evropi, Bliskom Istoku i Africi (EMEA), predvodi globalnu koordinaciju u saradnji s regionalnim predsednicima i njihovim organizacijama kanalne prodaje.

 

Vertiv pruža širok portfolio rešenja za data centre, edge, telekomunikacijske i druge kritične aplikacije. U 2020. godini u EMEA regiji lasirani su proizvodi za kanalnu prodaju koji su uključivali visokoefikasne jednofazne UPS uređaje poput Vertiv ™ Liebert® GXT5 i Vertiv ™ Edge linijski interaktivni UPS, globalno prilagodljivu Vertiv ™ Geist ™ univerzalnu distribucijsku jedinicu napajanja (UPDU) i Vertiv ™ Avocent® i Vertiv ™ Cybex® IT uređaje za upravljanje koji rešavaju probleme sigurnosti i upravljanja na daljinu. Proširenje portfolija planirano je za 2021. godinu.

Pročitajte i:  U Zagrebu održan Vertiv EMEA Roadshow 2021

„Tržište IT kanalne prodaje ubrzano se razvija kako bi podržalo nov talas digitalizacije gde vidimo veliki potencijal. Naše najnovije istraživanje pokazuje kako je Vertiv ostvario jedan od svojih ključnih ciljeva u ostvarivanju visokih profita za svoje klijente, nadmašujuću ključnu konkurenciju u ovom području“, izjavio je Senthu Premakumar, direktor istraživanja i poslovnog razvoja u istraživačkoj agenciji CONTEXTworld.

Za dodatne informacije o Vertiv partnerskom programu i portfoliju rešenja posetite Partners.Vertiv.com.

Facebook komentari:

Tagovi: