TrendMicro

Vertiv VRC-S Edge-Ready micro data centar

Izgradite svoj edge data centar prema sopstvenim potrebama koristeći različite dostupne konfiguracije za naš novi mikro data centar.

PCPress.rs Image

Vertiv™ VRC-S, potpuno fabrički sastavljen mikro data centar dizajniran za brzu i laku instalaciju na edge lokacijama, što bližim krajnjim korisnicima te ostalim manjim IT prostorima. Dostupan sada u Evropi, na Bliskom istoku i Africi (EMEA regija), Vertiv™ VRC-S inkorporira jedinicu za distribuciju energije (rPDU – rack power distribution unit), Energy Star 2.0 sertifikovani VertivLiebert® GXT5 neprekidni sistem napajanja (UPS), softver i senzore za monitoring, kao i najnoviji Vertiv™ VRC sistem hlađenja u visokoefikasnom IT ormaru koji pruža celovito rešenje.

Višenamenska funkcionalnost

Mikro data centri dizajnirani su za podršku edge computing aplikacijama, što znači primenu kritičnih resursa u manjim IT prostorima gde god su potrebni. Za razliku od prefabrikovanih modularnih data centara, koji su tipično veće samostalne instalacije koje se koriste izvan glavne infrastrukture ili na udaljenim lokacijama, mikro data centri veličine standardnog IT ormara mogu biti iskorišćeni u različitim okolinama, kao što su kancelarije, klinike, prodavnice i ostali trgovački ili industrijski prostori. Vertiv™ VRC-S unapred je projektovan i fabrički integrisan kako bi pružio maksimalnu pouzdanost, efikasnost i brzinu postavljanja/instalacije.

Pročitajte i:  Kompanija Vertiv objavila svoj prvi izveštaj o sredini, društvenoj odgovornosti i upravljanju

Značajne karakteristike:

  • Edge IT ormar dostupan u četiri standardne veličine.
  • Unapred integrisana Vertiv Geist jedinica za distribuciju električne energije.
  • Vertiv VRC rashladna jedinica omogućava kapacitet hlađenja do 3,5 kW.
  • Integrisani ili razdelni sistem odbijanja toplote sve do nivoa od -15 °C ili -34 °C.
  • Ugrađeni Vertiv Intelligence Director softver za monitoring, kontrolu i pristup svim komponentama na daljinu.
  • Dostupne usluge instalacije.

PCPress.rs Image

Grejanje pod kontrolom

Kućište Vertiv™ VRC-S mikro data centra koristi poseban prolaz za hladan i topao vazduh unutar ormara za efikasan protok i prevenciju nagomilavanja toplote. Jedinica hlađenja montirana unutar ormara specijalno je osmišljena i dizajnirana za edge computing IT opterećenja. Koristeći kombinaciju ventilatora s promenjivom brzinom te kompresora varijabilne brzine, ova jedinica prilagođava kapacitet hlađenja prema stvarnoj disperziji IT toplote, što minimalizuje potrošnju energije. VertivLiebert® GXT5 online, visokoefikasni UPS sistem dvostruke konverzije, omogućava kontinuitet napajanja za sve integrisane komponente, uključujući 3,5 kW sistem za hlađenje i rezervnu ventilaciju. VertivGeist™ rPDU omogućava distribuciju električne energije s upravljanjem na nivou utičnice i uključuje VertivInteligent Director softver za upravljanje kako bi se omogućio daljinski monitoring i menadžment celog sistema napajanja i hlađenja kroz jedinstvenu IP adresu za jednostavno upravljanje na daljinu, kao i prediktivno održavanje.

Pročitajte i:  Vertiv dobio priznanje za mikro data centare u sklopu Gartner Hype Cycle 2022 izveštaja

Dugotrajna podrška

Vertiv VRC-S dolazi s trogodišnjom garancijom koja pokriva ceo sistem. Instalacija i preventivne usluge održavanja dostupne su kroz Vertiv usluge servisa koje obezbeđuju lokalni i visokostručni profesionalci, kao i partneri.

„Izbor i primena mikro data centra nikada nije bila brža i lakša, a sada se može i virtuelno doživeti s novom aplikacijom proširene stvarnosti. Vertiv VRC-S je vrlo efikasno plug and play rešenje koje se može isporučiti na lokaciju s integrisanim UPS-om, koji napaja hlađenje unutar serverskog ormara i rezervnu ventilaciju u slučaju kvara, kao i distribuciju električne energije za IT sisteme s unapred postavljenim sistemom monitoringa za jednostavno spajanje s napajanjem i mrežom u vašem postrojenju. Ova nova ponuda je rezultat strateškog pristupa firme Vertiv koji se oslanja na inovativnost proizvoda te najnovijim R&D investicijama, koje će progresivno omogućiti više edgeready mikro data centara tržištu”, izjavio je Ante Maršić, Channel Sales Lead za Vertiv u CEE regiji.

PCPress.rs Image

Kao idealno rešenje za namene u trgovinama i dostavama, transportu, zdravstvu i lakoj industriji, Vertiv VRC-S je dostupan u nekoliko verzija unapred konstruisanih standardnih modela koji mogu biti dostavljeni u najbržem mogućem roku, kao i instalirani za samo nekoliko sati.

VR pogled na sistem

VRC-S mikro data centar može se isprobati i virtuelno putem najnovije Vertiv XR aplikacije za pametne telefone na temelju proširene stvarnosti. Vertiv XR aplikaciju možete preuzeti s Google Play prodavnice (Android) i Apple prodavnice (iOS).

Pročitajte i:  Vertiv osvojio tri vodeće industrijske nagrade od kompanije Frost & Sullivan

Ova aplikacija omogućava kupcima istraživanje svih komponenti jedinice, dok se u isto vreme otkrivaju načini rada i ključne osobine koje nisu vidljive golim okom, donoseći celoviti sistem funkcionalnosti koji je jedinstven na tržištu.

PCPress.rs Image

Sve što treba da učinite jeste da odaberete rešenje koje vam se čini najinteresantnijim, postavite realističan 3D model po želji ili potrebi, a potom istražite svaku njegovu komponentu u detalj, osetite njenu teksturu, prošetate oko nje kako biste otkrili sve njene mogućnosti i to iz svakog ugla.

Besplatno preuzmite Vertiv™ XR i iskusite svoju buduću digitalnu infrastrukturu kao nikad do sada. Bićemo uvek samo jedan dodir ekrana udaljeni od vas i spremni za pomoć kako biste maksimalno iskoristili svoje kritične sisteme.

Više informacija o tome kako AR iskustvo pomaže u demonstraciji Vertiv VRC-S mikro data centra možete pronaći na Vertiv Web stranici. Vertiv je u Srbiji zastupljen preko ovlašćenih distributera Kim Tec i Ingram Micro.

Vertiv.com

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , ,