Vesna Čarknajev, direktor PC Press: “Izbori će se u budućnosti dobijati na društvenim mrežama” | BIZIT2021

“Za nama je godina koja nije okončala Covid-19, ali jeste donela brojne ekonomske posledice. Pre svih, mislim na opšte poskupljenje i inflatorne pritiske” istakla je Vesna Čarknajev, direktor PC Press-a, na otvaranju BIZIT 2021 konferencije.

PCPress.rs Image

Godišnju konferenciju BIZIT otvorila je direktorka PC Press-a, Vesna Čarknajev, koja je govorila o vodećim trendovima tokom 2021. godine koji su se manifestovali na digitalni svet. Nije reč samo o Covid-19 pandemiji, već i događajima kao što su velika pomeranja u sferama društvenih mreža, krizi logistike i distribucije sa pratećim rastom cena, političkim promenama i drugim važnim dešavanjima koji već jesu ili će tek označiti prekretnicu kada je svet tehnologija u pitanju. “Deluje da je zemlja postala tesna za IT kompanije. Borba za svemir je vrlo žestoka”, zaključila je Vesna.

Ukoliko vam se dopada sadržaj konferencije, pozivamo vas da nam se pridružite na zvaničnom BIZIT YouTube kanalu i zapratite nas tako što ćete pritisnuti dugme Subscribe, kako bismo sledeće godine bili još bolji i brojniji.

Facebook komentari:
PC Press Studio

Tagovi: